Vlašićka (Travnička) pramenka

kolega zarius pod hitno napravi tepsiju ispod tih jasala

kolega zarius pod hitno napravi tepsiju ispod tih jasala
znam kolega, nisam stigao zavrsiti jasle. ako stignem sutra cu to postaviti. ali tebi hvala na pozitivnoj primjedbi!

---------- Poruka napisana u 20:40 ---------- Prethodna poruka je at 20:39 ----------

pa da ne bi tebe i tvoje pomoci jos bi stala bila prazna! tako da cemo jednom prilikom morati to "zaliti"!

entuzijasta kod nas nije potreban sverc odes kod odgajivaca vidis kakva je roba i sta je ili sacek nomad i kupis
sverceri ili nakupci su vice ljudi koji prebaciju preko granice mozes da reknes nekom sverceru nek ti koju dobaci:ppozdrav:

Da, naravno...
Samo dve stvari, pogledaj usne markice i da su tri rase u pitanju mislim da ce ti biti jasno, jesu kod njega bile zajedno to ne sumnjam

Da naravno bitno je krenuti, nadam se da su zdrave a manje vise jesu li sjagnjene, bar po meni, jer ako je nabasao na nekog s.komerca velika je verovatnoca da su nesto zakacile, prilicno sam siguran u to

Prilicno srece je potrebno pri kupovini, po meni zakon je otici kod nekog i izabrati jaganjce (naravno ko ima vremena i ne zuri mu se) jer tako mozes videti kompletnu sliku stada, ovna i majku od jagnjeta, ovako sve je lutrija manje vise

ja sam odlucio idem kod nomada da uzmem ovcu jer znam da barem imaju kvalitet zdravlje svakako najvaznjie ali nema vise nekih bolesti osim sepavosti

nek je srecan pocetak druze zapocetak a onda ti savetujem da im orezes papke ako ima viska i isperes ih plavim kamenom ili benzinom zbog mogucnosti sepavosti
nazalost cini se da je kolega entuzijasta u pravu,takodje ih ocisti od parazita i nadaj se najboljem:)
petrovo od sepavosti nema mnogo gorih bolesti...

tu su sad gdje su i sta bude. covjek kod kojeg sam isao ih kupiti ima 80 ovaca, a sad kupuje i romanovske,hoce i njih da uzgaja.da sam kupio citavo stado sekirao bih se. a ovako kako god bude, jer mi ove vise sluze da se "uhodam" u ovcarstvo nego da neku korist odmah izvucem. nisam covjek koji ulazi u "ozbiljnije" poslove a da bas nista ne zna o tom, pa prema tome kad budem stekao neko iskustvo onda cu da kupim vise ovaca i da imam cistu rasu, pa koja god to bila.

Sasvim slucajno sretoh ih jucer, izvorna Vlasicka (dubski soj pramenke).
beozn.jpg
x2vxnq.jpg
1jp75k.jpg
rrjgo2.jpg
s4qej5.jpg

Nazad
Vrh