savopunck
Banned
Ja sam dobio što sam predao u maju ,još dve ture nisu plaćane,jaganci su u pitanju.Zasto ne pitas kolege dali su dobili subvencije za2017 to ti nece reci , bice im ugrozen biznis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam dobio što sam predao u maju ,još dve ture nisu plaćane,jaganci su u pitanju.Zasto ne pitas kolege dali su dobili subvencije za2017 to ti nece reci , bice im ugrozen biznis.
Ovo moje pisanje nije bilo zlonamerno i nije bilo usmereno ovcarima njima svako postovanje,vec samozvanim bajnim ekspertima koji imaju20,30,ovac sa papirima kozna kakvim, uzgajaju klanicnu jagnjad uz dobro upakovanu pricu i reklamu tamo gde joj nie mesto pokusavaju daprodaju pocetnicima kao vrhunska priplodna grla poastronomskim cenama,koja toboz samo kod njih moze da se kupi.A oni koi ne kupe kod njih sudbina im pod znakom pitanja,pa usput plasiraju dezinformacije kako drzava vratice ti srestva ulozena ugrla ijos ces zaraditi na subvencijama tvoje je samo da odes kod njih i zivot ce ti se promeniti.Ja sam dobio što sam predao u maju ,još dve ture nisu plaćane,jaganci su u pitanju.
Ovo moje pisanje nije bilo zlonamerno i nije bilo usmereno ovcarima njima svako postovanje,vec samozvanim bajnim ekspertima koji imaju20,30,ovac sa papirima kozna kakvim, uzgajaju klanicnu jagnjad uz dobro upakovanu pricu i reklamu tamo gde joj nie mesto pokusavaju daprodaju pocetnicima kao vrhunska priplodna grla poastronomskim cenama,koja toboz samo kod njih moze da se kupi.A oni koi ne kupe kod njih sudbina im pod znakom pitanja,pa usput plasiraju dezinformacije kako drzava vratice ti srestva ulozena ugrla ijos ces zaraditi na subvencijama tvoje je samo da odes kod njih i zivot ce ti se promeniti.
1)Upravo pocetnici dolaze sa tom pričom o povracaju sredstava,o subvenciji sa kojekakvim uslovima zahtevima kriterijumima ,traze 10 20 50 grla ekstra kvaliteta po najnizoj mogucoj ceni sve sa samo jednim ciljem da im ta grla ostanu dzabe jer im drzava plati pola kroz povraćaj a druga polovina od prve subvencije.,,,,a u dzepu nemaju para ni za 5 jagnjadi po prosecnoj ceni priplodnog podmlatka.Imaju stav da preko noci postignu sto neko radi decenijama.
2)Reci na koga insinuiras jer nisu svi odgajivaci isti i nije ok da sve trpas u isti kos.
3)Da li ovde javno treba da se iznose podaci o prilivu finansija kad nocni posetioci prebijaju i ubijaju zbog penzije u ovoj drzavi.[Napravio sam jasnu razliku izmedju ovcara i toboz ;eksperata;samozvanim koi sve znaju i sve imaju naj bolje i reklamiraju prodaju ovde na forumu ,forum nije mesto za oglasavanje prodaje vec da se podeli iskustvo i neka nova saznanja koja ce biti od koristi.