Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jutros sam joj dao distol, ako ne bude išlo na bolje sutra zovem veterinara. Ne smijem da rizikujem, ako je nedaj bože bolest bolje na vrijeme otkriti. Veliki pozdrav i hvala za savjet.
Ma daleko od toga da sam stručan a još manje ovčar ( da ne objašnjavam ovde šta to znaci) , samo sam izneo svoje mišljenje poučen iskustvom od mojih komšija koji su vecali šta bi bilo kad bi bilo i na kraju izgubili bitku.Pozdrav i svako dobro.
probaj jabukovo sirće i selenLjudi imam problem, ovca mi sabije jede ali jede... mnogo balavi i dosta leži... pa se bojim da nije ova bolest Plavi jezik.visoko sjagnja i Ovako se ponaša zadnja 2-3 dana. Pa vas molim za neki savjet šta da radim dalje ? Unaprijed hvala.
Dobijaju 6 ovakvih kolica ujutro 6 uvece i uvece ide svima slama a one koje su pred samo jagnjenje i koje doje dobijaju dodatno po 200g jecmene prekrupe i to je toKao i uvek sve besprekorno cisto zategnuto grla u ful kondiciji uh skoci mi pritisak od uzbudjenja, svaka cast i svako dobro zelim
Ovakav izgled samo na silazi ?
W i idf na ovoj lokaciji oko 250 odraslih ovaca i jos nesto Idf u Vojvodini posto ovde trenutno nemamo vise mestamiljko koliko grla imas?
Miljko koliko to dodje silaze dnevno po ovci bar otprilike reci.