Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao neko ko nije dovoljno kompetentan za ovu rasu, ipak sam se malo "igrao" selekcije pa sam nekako po svojim arsinima selekcionisao ova tri ovna, uz slijedece argumente; ovan sa brojem 52 ima jako lijep pravilan format tijela, od svih prikazanih ima najbolji, apsolutno idealan stav noge, papci, kompletan "stajni trap"; ovan sa brojem 29 ima daleko najdublji grudni kos, nesto malo losiji "stajling" u odnosu na prethodnog, ima jako dobru duzinu i po nekim mojim prosudbama mislim da ima najveci potencijal u smislu gabarita i ovan 67 na mene ostavlja najbolji utisak sto se tice ukupnog dojma, mislim da nije gabaritno najjaci ali jednostavno mi izgleda ponosito i bas onako "frajerski". Naravno ovo su moji subjektivni kometari i arsini koji nemoraju i mozda nista neznace.
delim vase misljenje.svi ovnovi iamju manje vise odlicnu liniju,ali zadnji deo ledja i butovi su na strani ovog momka,zaista za klasu ispred drugihČetvrti u gornjem redu.....moj favorit.
Miljko hvala na informacijama. Kada imaš vremena mogao bi nas častiti ovakvim informacijama pošto se mi očigledno ne snalazimo sa nemackim jezikom.
Ovan 30 nije okacen na sajtu.
Broj 13 od Kiemera pogodio Deki. Pre par dana pričamo i kaže da mu on izgleda vrhunski, slozim se sa njim i eto ispade on najskuplji
Nemci su pokazali da se kvalitetnim radom, jakim udruzenjem i dobrom medjusobnom saradnjom mnogo moze uraditi. U razgovoru sa Rossom sam saznao da je njegova cerka koja ce preuzeti stado 5 generacija koja se bavi ovcarstvom, kod Schleicha je Barbara 4., kod Fuellera 3. i takvih ima mnogo
Valjda ce toga nekad i kod nas biti, na nama je da vredno radimo i da medjusobno dobro saradjujemo