dejan26
Banned
Meni je swe jasno kad widim fotke Miljkowîh jagnjica,ta ujednačenost gowori swe o njegowom stadu...takwu ujednačenost jagnjadi i owaca owe rase,retko se widja u nasoj lepoj zemlji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam to pomislio mis mi vec bio na dugmetu "ukloni" i primetih da mu je 1.postmiljko je napisao(la):Milane, tvoje ime me je asociralo na nekog drugog Milanna koji je pre nekog vreme pokusao nekim nekorektnim informacijama pa poremeti dobru komunikaciju na formumu
miljko je napisao(la):EatMeatOrDie, zdravo kolega, nije te dugo bilo, bas su mi nedostajale tvoje kritike
ja nemam potrebe da se nikome pravdam niti nekog ubedjujem, kazem ono sto se desava kod nas na farmi, svakog dana uz najavu moze svako da dodje i vidi kako to uzivo izgleda.
Po podne cu popstaviti link sa Youtuba gde se moze videti kakva je trenutna stvar kod nas na farmi i da se u roku od dvadesetak dana ojagnjilo oko 40 ovaca.
A ovo za Nemce, ne znam zasto oni kvare zabavu samo znam da su Virtemberg ovcu doveli do zavidnog nivoa i jako priblizili tovnim karakteristikama mesnatih rasa.
zemun je napisao(la):Miljko, meni ne smeta sto nas EMOD s vremena na vreme pocasti nekom od svojih kritika , jer smatram da dolaze od vrlo kompetentne osobe da su dobronamerne i kao takve ih i prihvatam.
EatMeatOrDie je napisao(la):Moje kritike NIKAD nisu bile zle prirode.
miljko je napisao(la):dobro vece svima,
zamolio bih samo dobronamernog ekspertu EMOD da nam mozda na prakticnom primeru svog stada ili bilo kog pokaze nekom fotografijom kako treba da izgleda "neka" ovca a da je dovoljno hranjena, da ima dobro vime i da izgleda kako treba, da nesto jos pametno naucimvakva filozofska izlazanja meni, iskren da budem, ne koriste mnogo, ...............
Nestrpljivo ocekujem odgovor.