galicije83
Član
Documents, my games, farmingsimulator19, mods.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo mi je zanimljivo sa mapom Vojvodine, koliko je detaljna mapa bila? Tj vise me interesuje da li je bila realna mapa ili su samo granice izgledale kao Vojvodina a po njoj razbacano nesto random?Ne mogu sad da se setim koji fs u pitanju, ali meni bio najbolji. Bila je mapa vojvodina i u tom fs-u si mogao da kupiš parcele koje hoćeš, ali je isto tako s vremena na vreme išla kao licitacija neke parcele pa si i tako mogao da kupiš njivu. Jel ima tako neka varijanta u 22?
I jel ima neki sajt za skidanje igre? Verujem da do sad ima neka pirat varijanta...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ima na you tube, fs 2019Ovo mi je zanimljivo sa mapom Vojvodine, koliko je detaljna mapa bila? Tj vise me interesuje da li je bila realna mapa ili su samo granice izgledale kao Vojvodina a po njoj razbacano nesto random?
Salji linkИграм ја повремено ФС22, пират верзија...ево има и последња верзија са свим ДЛЦ који су изашли и мноштва модова...не тражи неки опасан комп, јер је оптимизација узнапредовала...а што се тиче мапа Војводина и даље постоји и на њој се играм...
Ако некоме треба даћу му линкове одакле да је скине, а инсталација, ап само се распакује игра и то је то....
Може, јер постоје модови који су реални и са приносима, а и са ценама тренутним....Jel može u tim igricama da se namesti da soja rodi 5 t/ha po ovim cenama?