Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ista vise mrzim u toj igrici, je upravo ta seca sume, osim ako mi neko drvo ne smeta na ulaz u farmu... Nisam taj tip...Постоји лак начин да се заради новац, а то је сеча шума, ако хоћеш да на брзину зановиш механизацију, без улагања....Тако да не користим читове јер нема потреба за тим...Налетео сам јуше увече, да је чипс од дрвета био 2 пута скупљи, што начи око 1000Е/т, тако да сам врло брзо зарадио преко 200 000 евра....
Кировец иначе није скуп, јер је стара машина, аплус још је и у класи до 230кс, где сви трактори коштају преко 200 000....Плус кул ми је јер играм руску мапу, па реко да га протерам, пре него ли купим нешто новије тиам кејс или њу холанд, можда чак и клас трактор од 230кс има пар доличних модова које сам скинуо..
Можда и протерам нобог Оптума за пар дана, треба да радим на њему скинове, а договорио сам се са тим моделатором, да ћу му помоћи а да ми он да тај мод, ејр ће се плаћати ко буде хтео да га има. таман да малко зановим фотошоп вештину....