miroljubceful
Član
Ne mora letnja,moze i u prolece,ali je najvaznije znati na koim radja i kako orezati,sta skinuti a sta ostaviti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DogovorenoRile kad dobijes vremena javi se i dodji do mene,vodlm te u zasad star 4 god da vidis kako izgleda,ostavis 3-4 glavne grane (vodilje) i menjas rodne svake godine,tj 2018 e imaces plodove na granama koje su izasle 2017 a sve ostale trebas orezati.
Koja višnja je u pitanju?Zašto nebi radio rezidbu,u kakvoj su kondiciji,slikaj par komada pa pošalji da vidimo da bi ljudi sa ovog foruma koji se razumeju u tematiku mogli što tačnije da ti daju odgovor.Pozdrav svima. Visnje su mi u petoj godini, od pocetka radjene maksimalno korektno koliko sam mogao. Ove godine se po prvi put ramisljam da ne radim rezidbu. Interesuje me konkrektno koje posledice mogu da ocekujem u visnjiku ako je ne odradim?
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Prosle godine je trebala da bude 200 din. jer je nije imalo. Prosek u zadnjih nekoliko godina ti je oko 50-60 din. Ne valja to sto je jedne godine 100 din,a sledece je 25-40 din.Pa ne bih se slozio da je zadnjih 5 godina izmedju 40 i 50 din, prosle godine je bila 85 dinara prva klasa naravno.
Sent from my iPhone using Tapatalk