Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na knap smo sa vremenom pa je košnja međureda tek sad došla na red.
Kakve su tvoje višnje?
Pozdrav forumasi, kupio sam skoro 1h zemlje, i tu sam planirao saditi visnju ... Pa sam vas hteo malo priupitati koju sortu saditi,video sam da ste pisali da je idealni razmak 5x2,5 i da na 1h staje od prilike oko 1000 sadnica, ako sam dobro ukapirao... Hteo sam nesto meni za sok, zamrzivac i ostalo sve da ide u prodaju... A inace zemljiste sam kupio u vocarskom kraju, i na blagoj uzbrdici se njiva nalazi.. Hteo sam to saditi jesenas, izorati to sve i onda do decembra to posaditi...
Nije izašao, imam bolje izvore iz nektara od njega.Na kraju videa je receno da je nektar izasao sa cenom od 80din za ovu godinu,
Nije sva sitna, na grani koja je vise ponela jesu malo sitnije a gde je redje tu je dosta krupnija... Jos je rano, visnja se dosta nagoji 7 dana pre berbe... Ne treba nikad zuriti sa berbom, moze da se izgubi dosta na kilazi... Ove godine, jedna dobra kisa i sve ce biti krupne.
Nije izašao, imam bolje izvore iz nektara od njega.
Nema još konkretne cifre osim da će biti "bolja cena".
A i baš me zanima ko to boplje plaća od nektara, Rauh Koceljeva ne, Podgorinafrukht Osečina ne.