talianu
Član
U ovome leži veliki problem!diklofen je napisao(la):Gde bre da se učlane.
U organizacije čiji predstavnici svojevoljno idu po radio emisijama i daju komentare za koga nikog nisu konsultovali ili pitali svoje članstvo?
Pa nismo svi valjda slepi i da se prepustimo da nas vode ljudi gori od nas samih.
Zoki a zašto uskratiti ljudima kojima je osnovna delatnost poljoprivreda da dobiju subvenciju za zemlju u zakup?
Da bi se dalo onim kojima je ostala očevina i imaju 1-2 ili više plata u kući ?
Nemam ja ništa protiv da oni dobiju svoj deo ali ne na uštrb onih kojima je to osnovna delatnost !
Da li bi jaz bio veći ili manji?

.Ima takvih slucajeva kod nas u selu i sa decom i bez dece i nece da rade uopste nista samo puse cigare i cekaju socijalnu pomoc zemlju su rasprodali a svako se mogao povrtarstvom baviti na manjim povrsinama kad ih zovem da rade nesto neznaju sta hoce ili jednostavno nece da rade.Moji su roditelji 20 godina putovali za grad sve su kroz poljoprivredu spirili i govorili mi ranije bolje da su za stan stedeli danas drugacije razmisljaju.Ovi sto su imali maksimum zemlje po imt 539 i svu prikljucnu mehanizaciju su prodali i otisli za grad niko im nije kriv to je svako mogao da uradi koliko samo znam ljudi ovde i okolina koji imaju para i iz principa neplaca penziono a imaju punoletnu decu naznam sto to rade.