Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

ali videcemo a do tada uzivajte dok smo jos par meseci po starom dobrom zakonu
 ali videcemo a do tada uzivajte dok smo jos par meseci po starom dobrom zakonu  

Što će da se obraduje komša
 Što će da se obraduje komša 

Da citiram Branimira Brstinu u seriji Porodično blago kada se obraća Nikoli Simiću:dragansavin je napisao(la):bez kompresora pa nema sanse, ja znam da sigurno nece moci posto mi rodjeni brat radi u Auto centar Arsin i imaju tehnicki kaze da nikoga ne pustaju ako nema kompresor, pa ja stvarno ljudi neznam sta hoce vise ova drzava, sta njih briga za moj kompresor

i zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, privela ga istražnom sudiji Opštinskog suda u Šidu, saopštila je Uprava policije Sremske Mitrovice.
 i zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, privela ga istražnom sudiji Opštinskog suda u Šidu, saopštila je Uprava policije Sremske Mitrovice.
 a i nemaju vise koga oderati kad su sve prodali sto smo imali ostali samo mi seljaci da nas karaju na suvo pa dok izdrzimo.
 a i nemaju vise koga oderati kad su sve prodali sto smo imali ostali samo mi seljaci da nas karaju na suvo pa dok izdrzimo.

Kolki smo nije ni cudo~Kiki~ je napisao(la):Vidim da ste svi tu u pograničnom pojasu