Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da je uredjena drzava bio bi zabranjen,da li ti je poznat podatak da se u Francujskoj ododrava uvoz tak kad se proda zadnja kila njihovih proizvoda,e tako se cuva poljoprivreda,i da dodam nisam proizvodjac sljive.
Ti isti kinezi u francuskoj kupuju vinograde.Sustina price je da li hocemo slobodno trziste ili necemo
Nemogu da iskopiram link ,,zajednicka carinska tarifa eu,,samo ga treba dobro procitatii videti kakvi sve tu ima finesa za zastitu svoje proizvodnje,a najveci fazon im je sto sto manja ulazna cena robe to veca carina,pa ti uvozi ako imas racuna.Na koji način Francuzi sprečavaju da se kod njih plasira šljiva iz Nemačke ili recimo Španije, u istom periodu dok još imaju neprodatih šljiva iz Francuske.
- Zašto se bune protiv ugovora sa Arapima i organizuju tribine? Zato što ih je okupio jedan tajkun - gospodin Džomba - naveo je Vučić, koji u Skupštini odgovara na pitanje poslanika.
- Pokažite mi zemlju koja nam je dala 15 miliona evra. Pokažite mi! Je l treba da pljujemo na naše prijatelje? - rekao je Vučić u Skupštini.
Vise na ovom linku http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...ora-sa-Arapima-okuplja-tajkun-gospodin-DzombaPremijer je objasnio da će Arapi sigurno imati "4,5 do 5 puta veće prinose po hektaru nego mi".