Tomix
Član
Zar da se vrate na to od ceka cu pobegli - na poljoprivredu.
Aha VAZI !
Aha VAZI !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za istinom se više niko ne okreće...Veoma interesantan članak, ako je to istina i poljoprivreda je u mrtvačkom sanduku, sasvim sigurno da u Srbiji naredne godine neće biti ni jedan jedini poljoprivrednik. A ako to nije istina i naredne godine se u Srbiji neko bude bavio poljoprivredom, onda je ovo samo jedan u nizu clickbait tekstova.
Razumem da je i to interesantno, ali su meni nekako interesantnije konkretne vesti sa terena.
Naslov je malo bombastican ali tekst je realnost. Nece se to bas desiti za godinu ali za 4-5 hoce.Veoma interesantan članak, ako je to istina i poljoprivreda je u mrtvačkom sanduku, sasvim sigurno da u Srbiji naredne godine neće biti ni jedan jedini poljoprivrednik. A ako to nije istina i naredne godine se u Srbiji neko bude bavio poljoprivredom, onda je ovo samo jedan u nizu clickbait tekstova.
Razumem da je i to interesantno, ali su meni nekako interesantnije konkretne vesti sa terena.
Ja mislim da cena je već u plafonu što se tiče cena u prodavnicama,jer ako su cene veće ili slične sa onima u eu,neko bere debeo kajmak na primarnim polj. proizvodima.Sve je to tacno, ali resivo. Hvali se kako su povecane, penzije, plate, dnevnice na glasackim mestima, a sa druge strane cene, hleba, ulja, mesa, mleka vec godinama iste. Plati ti nama predsednice realnu cenu tih nasih proizvoda pa neka poskupe svi prehrambeni proizvodi pa da vidimo onda dal ces imati 2000000 glasaca.
Opet se samo kod nas povezuje drzava i cijene , To nam je ostalo vjerovatno od bivseg sistema . Protestvuju tamo kako kazes iz raznih razliga , najcesce zbog strateske politike drzave ,ili eu, ili subvencija i slicjo a ne zbog cijena . Stvarno kad cemo vise prestati da ocekujemo od drzave da nam poveca cijene necega kad nismo zadovoljni ? Ili sam ja lud ili neznam sta je alsmijesno mi je i cudno ,citam godinama forume nase i strane i samo ovde se trazi od drzave da poveca cijenu necega kada padneCene hrane u EU su niske jer je i otkupna cena poljoproizvoda niska, ali su im subvencije 10 puta vece pa i pored toga ponekad zestoko protestuju kad im smanje cenu, smanje otkup ili povecaju cenu goriva. A mi?? Nama je dobro.