grunt
Član
Зар није било доста од нас?Обичних Сељака...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da nisu vesti iz prošlosti, ili ne daj Bože budućnosti ?Sada sam trazio, tj vracao vesti, stvarno je receno na B92 u vestima u 16h. Ali je delovalo dosta neubedljivo, kao da je pogresila.....
Vinsamo gledate i pitate šta država može za vas da uradi a šta vi možete za državu?
KenediVinsamo gledate i pitate šta država može za vas da uradi a šta vi možete za državu?
I ja sam sad gledao i dosta je to kroz zube govorila.A to je verovatno ako pobede na izborima.A ako ne pobede onda šipak.Sada sam trazio, tj vracao vesti, stvarno je receno na B92 u vestima u 16h. Ali je delovalo dosta neubedljivo, kao da je pogresila.....
Tu ne piše 12000.Odakle voditeljki ta informacija.
Greska za temu ali ipak smo u off.Kako ko razume....Dosadasnja desavanja su nam pokazala da je najbolje za Srbiju mrzeti sve ,ici uz ku..c celom svetu ,pocinjati ratove bez saveznika ,gubiti ratove pa kukati kako nas svet mrzi ,istorijske gubitnike pogresnom politikom promovisati u zrtve i obezbedjivati im sto nikad nisu imali (drzavu) itd ,itd ,itd......Ja nigde nisam video da neko "udara" na crkvu vec samo na neke Bozije sluzbenike koji su se otudjili od naroda i zaboravili svoju misiju i zadatak, kao oni u Nedeljicama sto zatvaraju crkvu za narod a otvaraju za preCednika.
p.s.
Izvinjavam se,
Ipak je ovo tema o subvencijama.