Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bi pre rekao da preživljavaju i ako imaju rešeno stambeno pitanje. Ja sam konkretno mislio na bračni par koji ja na početku što podrazumeva nerešeno stanbeno pitanje.Ti sto ne mogu da sastave kraj sa krajem na 100000din mesecno, po meni nisu normalni. Kod mene u selu dosta mladih radi u beloj crkvi za 25-30000 din i sa dve takve plate zive.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Ok, ali znam mlade bracne parove kao ja i supruga pa opet nemaju dosta 100k mesecno. Covek kod mene u selu ima svojih 7 jutura zemlje, proda godisnje po 10 bika. Zive on, supruga i troje dece koja idu u skolu. On je za sve nas u selu fenomem. A znam 100% da je tako i znam gde mu je zemlja, a nema nikoga sa strane da mu pomaze. Mi smo poludeli od svega sto nam se nudi i trosimo novac na bezveze stvari.Ja bi pre rekao da preživljavaju i ako imaju rešeno stambeno pitanje. Ja sam konkretno mislio na bračni par koji ja na početku što podrazumeva nerešeno stanbeno pitanje.
Tu već nešto nije kako treba.... Ima platu na nivou Nemačke i Holandije.Moj drug zaradjuje oko 2000 evra mesecno i jedva sastavlja kraj sa krajem. Cesto se desi da mu ostane samo 50 ili 100 evra u dzepu.
J
Samo je u socijalističkoj Srbiji i Jugoslaviji radnik mogao voditi decu na letovanje i zimovanje.
Tine , jel znaju kod tebe mladji od 20 godina da je YU ikada i postojala? Ponekad pogledam Milica i njegovu privatnu tv na youtubu, drobi o yu nostalgiji , pa prica evo Hrvatska bankrotirala , Slovenci isto propali i evo svi samo cekaju da se osnuje nova YU .
Opraštamo ali ne zaboravljamoZasto mislis da smo bili pod silom u bratsvu i jedinstvu? Pricajte vi mladima i vratite u udzbenike kako je 1941 prognano u Srbiju vise od 200000 Slovenaca gde su ih ludi Srbi prihvatili po kucama i ti isti ludi Srbi docekali da im decu ubijate u Sloveniji 50 godina kasnije.
Verujem u tvoje dobre namere da Ovaj forum ostane u okviru poljoprivrede, ali nekad eto malo istrcimo pa imaj razumevanja. Nije na odmet podsetiti se nekih cinjenica koje su i ovde kod nas mnogi zaboravili ili zapostavili. Ako se budemo drzali striktno poljoprivrede samo da napomenem da je dosta mlinova posle drugog svetskog rata preseljeno iz Vojvodine u Sloveniju. Istina ne treba nikog da vredja.Tema je vesti i obaveštenja u delu Poljoprivreda, znači ono što je bilo 1941 nije baš ni vest a ni obaveštenje, a cela poruka najmanje ima veze sa poljoprivredom. Tako da bih zamolio da se dalje pisanje u ovoj temi drži tematike, a ko hoće da bistri ratnu istoriju ima mycity-military.com forum, pa tamo može da piše.