Veliki izbor razne literature

Od tih stranih mašina ima jako malo knjiga na našem jeziku.Tada uvoznici nisu bili u obavezi da prevedu uputsvo za upotrebu i katalog rezervnih delova.

Ima li neko uputstvo za koristenje IMT pneumatske sijacice 634.454??
Ako nekome treba za Zmaj 224 iz 2007, i zmaja 133 neka se javi porukom koje detalje, pa cu ja poslikati i poslati, jer nemam skener..
pozdrav i hvala unaprijed..

Novo u kolekciji!

2mfamxg.jpg

Auu drugar ima tu zanimljivih stvari. Same,Lambo,Solaris,Dong Feng,Yto..... Al se slabo vidi..... Što nisi izabro opciju slika sa pregledom?

Ovo sam napravio na brzinu, screenshot-ovi sa moje kolekcije pa sam ih složio u jednu sliku. Možeš lako da zumiraš u svom browseru, ako koristiš Google Chrome samo pritisni "Ctrl" i "+" da uvećaš i "Ctrl" i "-" da smanjiš.

Dobro je, ima tu inače još mnogo toga, ovo su samo najnoviji linkovi što sam uploadovao zadnjih dana.

- - - - - - - - - -

Novi katalozi rezervnih dijelova.

2d1624i.jpg

kako mogu da skinem dokumentaciju? konkretno mi treba za motokultivator Goldoni oznaka na motoru je 530 a na menjacu 610

Pozdrav radni narode, zanima me da li ima neko katalog, odnosno priručnik za odrzavanje kombajna zmaja 133 rm, jer ili ja ne vidim dobro ili nema nigdje objavljen link na ovom forumu, bio bih vrlo zahvalan ako bi neko imao da okači ovdje :ppozdrav:

Nazad
Vrh