Linkovi uz pomoć kojih je kolekcija mogla slobodno da se pretražuje do daljnjeg neće biti dostupni. Neko, vjerovatno sa foruma pošto mu je IP iz Srbije, je uzeo sebi za zadatak da prijavi svaki fajl koji je stigao - vjerovali ili ne, dobio sam stotinjak prijava i svaka prijavljena knjiga je naravno automatski izbrisana. Nakon duže prepiske sa adminima Mega servisa, uspio sam da ih ubijedim da me ne banuju (što bi naravno rezultiralo brisanjem svih knjiga, 8GB uploada) pošto sam im rekao da knjige nemaju copyright već da su prijave čisto zlonamjerne, pošto je i njima samim bilo sumnjivo što su sve prijave došle sa iste adrese. Sve izbrisane knjige sam ponovo uploadovao.
Zbog velikih problema koje su mi napravljeni, a samo zbog toga što sam htio da pomognem svima kojima je pomoć potrebna, kolekcija više nije dostupna kao ranije. Pratiću temu "Tražim dokumentaciju" i ako imam ono što neko traži, šaljem mu link na PM, možete me naravno pitati i direktno na PM ako vam nešto treba.
Žao mi je što je ovako ispalo, samo sam htio da pomognem ali nekome to očigledno jako smeta. Najgore je što se isto ovo desilo i sa prošlom kolekcijom koju sam imao na 4shared (pogledajte sve one mrtve linkove na temema o literaturi). I tamo je neko na isti način slao prijave ali je ta kolekcija nažalost trajno izgubljena kao i mnoge knjige do kojih više nije moguće doći, posebno ona o Massey Ferguson presama.