Veleprodajne i maloprodajne cene komponenti i potpunih smesa za ishranu zivine.

Za divno cudo krenula je puna sezona tova pilica a cena potpunim smesama nije otisla na gore.:osmeh:

@SAMA

Pa bas na osnovu tvoga citata sam i napisao prethodni post. Kopka me zasto mesaone miruju, samo da ne bude zatisje pred buru.

Izgleda da imaju dobru zaradu,pa je se odricu.Radicemo mi i za tepsiju ribe,zbog ovih nazovi kontrola,pa se u hranu stavlja sve i svasta,samo da bude jeftinija.Onaj koji vise mulja ce da opstane,a onaj sto pravi ZDRAVU i naravno skuplju hranu,ce polako da zatvori,jer ne sme dici cenu zbog konkurencije.E kad se takvih rese,onda ce djubre od koncentrata da kosta ko pravi.:osmeh: To je naravno moje misljenje i da da Bog da ne pogodim inace pukosmo skroz.

Ipak momci mislim da ce cene da skacu,gorivo i sacme su u porastu,cene su za sada( mart) menjali Fs Komponenta Cuprija i Liramix Irig,u najavi je i Proteinka i Superprotein.pozzz

Poslednja izmena:
Ne prizivam zlo, ali evo u ponedeljak 09.04 a cene jos miruju, bar kod mene.

---------- Poruka napisana 09-04-12 u 17:58 ---------- Prethodna poruka je 07-04-12 at 20:46 ----------

Jbg ipak sam prizvao poskupljenje. Danas bio u mesaoni po robu i gazda najvio skoro poskupljenje smesa. Pitam ga za koliko % gore, samo je slegnuo ramenima. Valjda da se mesaone dogovore izmedju sebe.:zli:::samo bes:: Ako ja ostavim isti procenat marze bice sigurno skupo, pa onda moram u din. da ostavim istu zaradu kao i na proslim cenama i zato mi pada procenat marze, i tako svaki put. % marze stalno ide dole.

Promenuo hranu kokama. Nesto su pocela jaja da dobijaju neki ukus drugaci i kada se kuva ili pece jaje ostane belance kao malo mekse.
Da li je moguce da je zbog proteina? Ta hrana je imala 16.5% proteina a sada ova ima 15%. I mnogo su drugacija jaja i ukus i termicka obrada je mnogo laksa. :haha:
Uzeo sam sada "FARM COMMERC". Za sada zadovoljan.
Ako je reklama brisi te: http://www.farmcommerc.co.rs/

Nesto se gazda mesaone umirio sa povecanjem cena. Valjda covek ceka da neko prvi probije led.

Nazad
Vrh