malimedo38
Član
U B.Palanci danas sojina sacma 64 a griz 56 din.Neverovatno.Kukuruz 23 mekinje 23 din isto.
---------- Poruka napisana u 16:28 ---------- Prethodna poruka je at 16:26 ----------
Ja sam ovu turu koristio zemunski ali onaj sto ne ide u maloprodaju.Pise samo za farme i nije za dalju prodaju.
Imam samo reci hvale za njega.
Jeste da je kostao 40 din kad su drugi bili 36 din.
---------- Poruka napisana u 16:28 ---------- Prethodna poruka je at 16:26 ----------
Gebi je u nekom problemu,koliko sam cuo.Namerno ili slucajno,ali koliko vidim na sajmu,akcenat se vraca na Zemunski.Trebalo bi biti dobar koncentrat,pa pobedis na sajmu.Kod nas ljudi kukaju na njega,pa pobedis na sajmu i krenes u osvajanje trzista.Malko kontra.I to je Srbija.
![]()
Ja sam ovu turu koristio zemunski ali onaj sto ne ide u maloprodaju.Pise samo za farme i nije za dalju prodaju.
Imam samo reci hvale za njega.
Jeste da je kostao 40 din kad su drugi bili 36 din.

Trebalo bi biti dobar koncentrat,pa pobedis na sajmu.Kod nas ljudi kukaju na njega,pa pobedis na sajmu i krenes u osvajanje trzista.Malko kontra.I to je Srbija.

Jel to "Victorija group" radi, ako su oni e neka im je na cast.
Izgleda da cemo zivuljke hraniti samo za svoju porodicu, a ako nesto dodje na trziste po povoljnim cenama imace oznaku "made in juzna Amerika odavno neupotrebljivo".