Veštačko đubrivo

Ja sam koristio prosle godine njihov kan,dobar je,bez prasine,krupan,20% leti sire od eliksirove ureje!
 
Ovo što pišete je mađarski Genezis. Ja sam pitao za američki Genesis AG. Da li neko zna nešto o tome. Video sam na snimcima da imaju mnogo što šta.
 
Odlicna je,to je Ruska urea,samo je Elixir preciscava i pakuje. Ja je koristim zadnje 3 godine i odlicna je.
 
Sto se mog kraja tice,bolja od svih na trzistu.... lincer ima grudve i prasinu,pancevo nisam probao,a rusku od 25kg koristim vec pad godina i uvek je super
 
Maticu al pare bi potrošio. Pa onda evro nije ista cena :riba:.
Svakako svaka godina priča za sebe. Kod cmane urea 33,5 u maloprodaji. Nema pametovanja, samo rad.
 
Radio sam ove godine sa elixir i malo pakovanje i dzambo vrece i kutina i ruska koju pakuje Promist.. Promist najgori pun prasine, sitni stvrdnuti grumencici,katastrofa.. elixir mali dzakovi odlicni, ali zato dzambo vrece haos, koja god je stajala napolje u fabrici i unutra zelen najlon od vode i kisnula ta je kao i promistova dok koja nema tragova da je kisnula ta je dobra.. Kutina standardno dobra..
 
Ne fali ruskoj nista. Ja sam pravio oglede pola Kutina, pola elixir (ruska) i meni to sve isto. Po meni ne bacajte pare na skuplju ureu. Kod NPK mozemo pricati o kvalitetu vec.
 
Eliksir na prezentaciji pre koji dan pricao dosta o kvalitetu njiihovih djubriva,kopiranju yare i startnom djubrivu.... je l probao neko nesto,iskustva?
 
Nazad
Vrh