cenejac111
Član
Zaori jer ces ga tako ubaciti u zemlju a ovako ces ga samo izmesati sa zemljom, i ako zatvoris brazdu za mesec dana pa napada snega do proleca ce ti biti beton i bice zeznuto za predsetvenu pripremu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam uzeo 15:15:15 i imao neku ideju da ga razbacim u novembru posle oranja i da preteram spremac, medjutim nisam uspeo, tesko se oralo, bilo dosta busa tako da mi je djubre ostalo ne razbaceno. Raspitivao sam se i raspitivao i dosao do nekog zakljucka da ga ostavim za sledecu jesen, znaci necu ga razbaciti u prolece. Kazu da mpk djubrivu treba vremena od nekoliko meseci da bi biljka mogla da ga uzima i da baceno u prolece nema nikakvog efekta (bacene pare) brine me jedino da li ce mu nesto faliti da stoji u supi do jeseni, u pitanju je kutina 15:15:15 u najlon dzaku od po 25kg...
Nisi u pravu,da je tako onda ljudi koji proizvode npr lubenice nikad ne bi u prolece bacali 3 x 15,a vecina to radi...,tako da,baci to cim vreme dozvoli npr za kukuruz i ne brini...Ja sam uzeo 15:15:15 i imao neku ideju da ga razbacim u novembru posle oranja i da preteram spremac, medjutim nisam uspeo, tesko se oralo, bilo dosta busa tako da mi je djubre ostalo ne razbaceno. Raspitivao sam se i raspitivao i dosao do nekog zakljucka da ga ostavim za sledecu jesen, znaci necu ga razbaciti u prolece. Kazu da mpk djubrivu treba vremena od nekoliko meseci da bi biljka mogla da ga uzima i da baceno u prolece nema nikakvog efekta (bacene pare) brine me jedino da li ce mu nesto faliti da stoji u supi do jeseni, u pitanju je kutina 15:15:15 u najlon dzaku od po 25kg...
Ovo je ispred firme Tomsin a oni su zvanicni distributeri zorkinih djubriva,preuzeli su i sve njihove radnje "agrodiskont",a tabelu nisam ja pravio da se nesto upire prstom u mene i nisam ja sklapao ugovore s fabrikom djubriva.....bla,bla,blaCisto suketanje brojki... ta tabela nije stigla iz elixira. Takodje ne postoje zvanicni distributeri.