Kosjerac
Prijatelj Foruma
Od čega je dif na prikolici, postoji li mogućnost da prevrneš dif?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od čega je dif na prikolici, postoji li mogućnost da prevrneš dif?
Okreni diferncijal naopakoeh, opet ali, kontra
naime, kada se vratilo Valpadane okreće u smjeru frezanja, okreće točkove kontra, dakle u tom slučaju imam 4 rikverca i jednu naprijed
sad je pitanje kako prilagoditi smjer kretanja i mašine i prikolice u jednom smjeru
pozdrav
Pozzz... zna li mi neko reci dali je Gorstak uspio rijesiti prenos na svojoj Valpadani.hvala
Pozdrav možešli mi reći koje su ti gume na motokultivatoru i prikolici imam problem a sinhronizacijom kardanske prikolice ili imaš možda reduktor čime si taj problem riješio .Hvalai ja imam vmc 14 Valpadanu,mogu samo reci hvale za tu masinu,iako je moj uvezen iz Italije 1982.god.sa anlaserom i alternatorom,farovima fabricki ugradjeni.Motor je lda 510 i ima pravih 14 ks,a menjac-pravo cudo,koristim kardansku prikolicu i kad sihronizujem brzine tockova i kardana tad postaje tenk,nema gde ne izlazi!