Vaši sajtovi čija je tematika poljoprivreda

Poštovani poljoprivrednici,
Započeo sam, čini mi se, prilično zahtevan projekat barem kada je u pitanju moje više nego skromno znanje iz oblasti poljoprivredne mehanizacije. Pokrenuo sam sajt koji je namenjen isključivo mehanizaciji i temama koje su u vezi sa istom, a ideja je da na jednom mestu objedinim informacije iz tog segmenta, jer koliko sam uspeo da istražim sličnog sajta nema na tržištu. Odmah da kažem da je sajt planiran da pruži objektivnu, a ne trgovačku informaciju i u tom smislu svaka Vaša sugestije je dobrodošla kao i kritika. To će meni i mom timu pomoći da budemo bolji i još uspešniji u funkciji istinitog i objektivnog izveštavanja. Unapred se ograđujem, ja nisam inženjer polj. tehnike, ali sarađujem sa ljudima koji to jesu. Kao urednik imam ambiciju da sajt preraste u mesto sigurne i proverene informacije koja će Vam olakšati izbor mehanizacije, informisanje o novitetima, prenošenje iskustva korisnika itd...Sajt je aktivan na adresi http://ekspertmagazin.rs/ . I da, bez lažne skromnosti, naravno da planiram i da zarađujem preko sajta ali o tom potom i to sigurno neće uticati na objektivnost informacija.
Svako dobro,
Tibor Petrik,
vlasnik i urednik sajta
 
Pa upravo se o istoj priči i ljudima radi agroklub.com HR tržište, agroklub.rs srpsko tržište.
 
Moja iskustva sa kupujem prodajem su katastrofalna, gomila neozbiljnih prodavaca. Recimo stave oglas da prodaju nešto za 50 eura, kada nazoveš kažu "Nemamo to sada, ali imamo jedan malo bolji model po ceni od 250 eura". I onda nema šanse da se takva jajara označi i na taj način upozore ostali da ga izbegavaju.
 
Želim da vam predstavim sajt/blog http://sadnja.com Radi se o biljnoj proizvodnji, što je jasno i iz naslova. Tekstovi su nadam se korisni, a svi komentari u vidu dopuna, sugestija i pitanja su dobrodošli.
 
Evo jedne vesti za IT sektor i poljoprivredu.

KATANA akcelerator – još samo dve nedelje za prijavu -- izvor vojvodinaictcluster.org

Pažnja, ostalo je još samo dve nedelje do zatvaranja aplikacija za jedan od vodećih evropskih agrobiznis akceleratora, namenjenog startapima, malim i srednjim preduzećima kao i (potencijalnim) preduzetnicima.

KATANA tim u potrazi je za 10 budućih AgTech zvezda koje će imati pristup programu za unapređenje investicione spremnosti, zatim equity crowdfunding-u, te grantu od 100 000 evra, i mnogo čemu još!
Pošaljite dvominutni video pič u kojem pojašnjavate:

  • Prethodno iskustvo i trenutne aktivnosti
  • Razumevanje dinamike u lancu vrednosti
  • Viziju novih proizvoda/usluga
Uzmite telefon u ruke i krenite sa snimanjem. Krajnje je vreme da napravite prvi korak na tržištu!
Aplikacije primamo do 28. februara, 17 časova po srednjoevropskom vremenu.
Za više informacija o KATANA akceleratoru ili načinu prijavljivanja posetite KATANA sajt, aplicirajte ili nas kontaktirajte.
 
Poštovani članovi ovom prilikom hteo bih da iskažem zadovoljstvo prema firmi Cosun Seed .. Preko koje unazad par godina uzimam seme pšenice (Euclide) i ovas Vranac. Imaju jos dosta toga u ponudi , pa ako nekog zanima neka pogleda na njihovom sajtu. http://cosunseed.rs/
 
Nazad
Vrh