Jel ima druge neke teme gde sam trebao mozda postaviti? Cisto predlog sa moje strane...Pa ste baš ovde u ovu temu postavili njihov link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima druge neke teme gde sam trebao mozda postaviti? Cisto predlog sa moje strane...Pa ste baš ovde u ovu temu postavili njihov link?
Želja da budu okruženi zelenilom i uživaju u sopstvenom vrtu nagnala je mnoge da se potraže adekvatan plac ili kupe vikenicu ili kuću. Ali kao što bude pri takvim potragama, tek kada započnete da pratite oglase i pozivate vlasnike kuća i placeva koji su na prodaju, shvatite koliko se razlikuje ono što se nudi i ono što vidite na terenu. Posle brojnih pokušaja i obilaska mnogih imanja po Srbiji, obeshrabrite se i poželite da odustanete.
Izbor placa ili imanja sa kućom odgovoran je posao i za to treba odvojiti dosta vremena. Ali ipak, ...
Druze mocno izgleda sajt svaka cast,,,Ovo je moj sajt koji sam licno pravio i koje pravim u slobodno vreme http://novakovic.freehostia.com
Veoma dobar sajt bas mi se sviđa,,,,