Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam dali je to taj ali ima kod mene u selu vise njih koji sade baburu i stize im ne bas pocetkom juna ali u drugoj polovini da. Ako te interesuje sorta je Bobita koja se vecinom sadi kod mene a i sam je sadim. Sto se tice otvorenog polja, iznosi se pocetkom aprila ili u prvoj polovini a pokriva se i na njivi. Ide folija po zemlji i folija odgore, kao mali tuneli...W.S.C. je napisao(la):Zanima me da li je neko gledao pre 2-3nedelje emisiju znanje na poklon uzivo iz nekog sela u Vojvodini,bio je neki lik sto sadi papriku baburu na otvorenom i kaze da mu stize na berbu pocetkom juna,zivo me interesuje o kojoj se baburi radi i kako se zove taj proizvodjac?
slonovo uvo je sorta paprike nije hibridW.S.C. je napisao(la):Zanima me koliki je sklop biljaka za slonovo uvo po m2,meni su rekli u Superioru da mi za 60 ari treba 600g. semena sto kosta 12000din.To mi deluje nestvarno jeftino kad 1 semenka babure vedrane kosta 6,3 dinara
ja mislim da je doslo do greske jer je nemoguce parici je potrebno bar 110 dana da dostigne tehnolosku zrelost a 120-130 za botanicku zrelostJingis je napisao(la):Ne znam dali je to taj ali ima kod mene u selu vise njih koji sade baburu i stize im ne bas pocetkom juna ali u drugoj polovini da. Ako te interesuje sorta je Bobita koja se vecinom sadi kod mene a i sam je sadim. Sto se tice otvorenog polja, iznosi se pocetkom aprila ili u prvoj polovini a pokriva se i na njivi. Ide folija po zemlji i folija odgore, kao mali tuneli...W.S.C. je napisao(la):Zanima me da li je neko gledao pre 2-3nedelje emisiju znanje na poklon uzivo iz nekog sela u Vojvodini,bio je neki lik sto sadi papriku baburu na otvorenom i kaze da mu stize na berbu pocetkom juna,zivo me interesuje o kojoj se baburi radi i kako se zove taj proizvodjac?
W.S.C. je napisao(la):@Jingis
Tu bobitu koliko znam uvozi holland angro,ja sam radio njihovu salatu i rotkvicu u plasteniku i bio sam veoma zadovoljan.
topalovic je napisao(la):Ja bobitu sejem tek od prosle godine ali samo za dva plastenika ranije sam sejao blondy i beladonu.Blondy je mnogo krupna i malo poznija a beladona je ranija i i ima lepsu boju (bolje se prodaje)Bobita je ekstra babura za nasle uslove za sad je najbolja paprika na nasem trzistu.
rasadjuje se napolju isto kao i lubenice na crnu malc foliju i odgore mali tuneltopalovic je napisao(la):u postu nije pisalo da li se seje u toplu leju ili hladnu ja sam to napisao da nije moguce da ce da stigne ako se iznosi napolju a ne pod foliju
topalovic je napisao(la):u postu nije pisalo da li se seje u toplu leju ili hladnu ja sam to napisao da nije moguce da ce da stigne ako se iznosi napolju a ne pod foliju