oldtimer
Član
Zastitar nam je strogo napomenuo da tretman protiv sirka radimo do pojave cveta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
esKoliko je pametno raditi sirak u paprici koja cveta?
Panterom bi prskao po mraku
Prijatelj zastitar koji radi u superioru razgovarao sa dva zastitara a jedan je iz agro save.Kaze prskanje noc stete ce sigurno biti ali ne vidljive.Za panteru sam pitao.Kaze da je najselektivnijaZastitar nam je strogo napomenuo da tretman protiv sirka radimo do pojave cveta.
Cemu toliko zalivanje.Nije to bostan.Ja zalivam svaki dugi ili treci dan po 1.5hNamestilo se prosle nedelje strasno. Temperature 35-39, a gazili smo zalivanje po 8-9 sati na dva dana.
Na veliko po 100 din?Mi po 100din prvu klasu
Neznam sta je tebi na veliko?Trgovcima ne prodajemo jer nemamo veliku kolicinu.Imamo 50ariNa veliko po 100 din?
Kada kazem na veliko,mislim na pakovanje paprike u kartone i na tonu,dve pa na vise. Tu je cena bas bunar... Proizvodnja je skuplja za 30% u odnosu na proslu godinu,bar kod mene...Neznam sta je tebi na veliko?Trgovcima ne prodajemo jer nemamo veliku kolicinu.Imamo 50ari
Mi smo mali proizvodnaciKada kazem na veliko,mislim na pakovanje paprike u kartone i na tonu,dve pa na vise. Tu je cena bas bunar... Proizvodnja je skuplja za 30% u odnosu na proslu godinu,bar kod mene...