Uzgoj paprike -opšta tema

• Začetnik teme oblak
  • Datum pokretanja
Kod nas na pijaci i dalje na malo ide po 80 DIN a jedan proizvođač kaže da će podići cene za sledeću nedelju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Voz
5ad1a14f692e5b84ef60e53e175ae2fc.jpg

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

svaka cast na robi samo ne ide klot paprika sad mora da ima i još nešto pride uz nju :bravo::osmeh: ,cim da oprskam mnogo mi skapinje paprika na stablu

Cujem da polako ide cena na gore,sad bio mi jedan prijatelj kod mene pa kaze podigao cenu na 42

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Prateci dugi niz godina cene povrtarskih proizvoda avgust mesec i pocetak septembra je uvek kritican...Moje misljenje je da je to posledica spremanja dece u skolu i jurnjava oko istih...Cene i pijace krecu sa radom tek posle 15 septembra...Ne brini te za cenu losa je ovo godina bicee cena OK...brini te se da imate dosta robe....

Kod nakupaca,a kod otkupa xkstra klase 45 al svaka mora biti perfektna

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
E s*re mi se vise od njihovog zakeranja i izvoljevanja. Ko da paprika raste na slici a ne na njivi. A mi se sprdali kad su u evropi doneli zakon da krivi krastavci ne mogu u prodavnice

Послато са 5045D уз помоћ Тапатока

Da li neko od proizvodjaca u mojoj blizini ima u ponudi crvenu papriku sa: velicinom manjom (ne treba mi da 2 paprike idu u kilu) i sa tanjim zidom paprike? Uzeo bi jedno 60kg.

Mi svu papriku prodajemo kod kuce na kartone tezine neto 13 kg / 1000 rsd.
U pitanju je plastenicka paprika i trenutno nemamo dovoljno paprike zrele koliko imamo potraznje.

Nazad
Vrh