airplanejunior
Član
- - - - - - - - - -
Pomoc? Sta je ovo, od cega dodje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni lici na tripsa...
- - - - - - - - - -
Pomoc? Sta je ovo, od cega dodje?
6/4 je, na sredini je. Teram skoro 3km od jednom. Sad planiram jos jedan motor da spojim vode i onda da vidim kolko ce terati tako. Jer mi je vremenski dugacko posto imam 14 i nesto km kpk duzine.hitman kruto crevo ti je od dva cola ili sest cetvtina.koliko metara duzine teras od jednom...
Ja korostim pestanova na 10cm i prezadovoljan sam isti pritisak kod crevo i na kraju ali je duzina 165m na pola. Nzm bas da je na 20 dobro za papriku. Koja je tebi duzina?ja bi postavio od 2 cola.hvale mi neki drugari neka izraelska crevca sa kapaljkama na 20cm,navodno uopste ne gube pritisak na kraju,moze da se pusta i po 150m, a nenormalno potapaju,ima ih na ekos pumpi...
Ako mene pitas ja ne bi isao celu duzinu140m i to me je popalilo da ne ukopavam na pola.imam i ja pestanova u plastenik.80 m odjednom i zadovoljan sam
Na moticice, AmiCa+Everest+Warant Power+Amon+Mankogalma i ja tako mislim...ali cujes svasta pa i ti pomislis...cime si prskao ovog puta.kad si zagrtao kultivator ima ispred frezu ili je na tockovima...
Kako nisi mesao? Pa jedan bez drugog nemaju dejstvo. Jao bre zemljace....haha ti uvek eksperimentises sa tim bombama ali dobro ti ide ja cak nisam smeo da mesam ditan i everest...