Hitmanle016
Član
65cmKoliki je raznak izmedju redova?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
65cmKoliki je raznak izmedju redova?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Malo sredjena
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
165m su dugacke sa glavnim crevom na sredini, zalivam 18 reda odjednom sa extra pritisak ili 3km.Koliko su dugačke trake? Koliko redova se zaliva odjednom?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja koristim Haifu, ne razumem bas kako i sta radim sa prihranom? Do sad sam pustio samo starter sad bi trebalo 3x20.A kako i šta radite sa prihranom? Mene Yara savetuje nedeljno da pustam prihranu... Nisam siguran da bas tako treba da se radi
Mislim da je ovo previse.Editovao sam post, pogledaj
Ja npr do 15kg rastvaram u 50l vode, ako sipas izmesas i kad izvuce a ne rastopi se sve opet sipas vodu. A do 5kg kad pustam na plastenike u 20l.Em jedan gram po biljci em nedeljno A u koliko vode se rastvara đubre? Na primer 5kg đubriva u koliko se vode razvodni?
cime vise prskati trips u plasteniku? da li je neko imao neka bolja iskustva. koristio sam: dikarzol,laser,lanate,confidor,decis,labmadu,actelic i tecni etiol...
Pitaj googleKako izgleda taj trips?
Imam neke zelene mušice po paprici
Ja sam bacio 5 dzaka, sa kantom za prskanje pored koren. Znas na sta mislim?Koliko si isao Ana po ha ?
Mi danas i sutra kopamo, posle toga cu da iskultiviram i da bacim An.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2