Uzgoj paprike -opšta tema

• Začetnik teme oblak
  • Datum pokretanja
Malo sredjena :)
d100f5e96ed8938f3b31f6b5c136b4ab.jpg

Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk

Koliko su dugačke trake? Koliko redova se zaliva odjednom?

Sent from my iPhone using Tapatalk

A kako i šta radite sa prihranom? Mene Yara savetuje nedeljno da pustam prihranu... Nisam siguran da bas tako treba da se radi?

Ovo je program:
2a2b6a88f217c56064e4bc2eb576685e.jpg

Kako vam se čini?

A kako i šta radite sa prihranom? Mene Yara savetuje nedeljno da pustam prihranu... Nisam siguran da bas tako treba da se radi

Ja koristim Haifu, ne razumem bas kako i sta radim sa prihranom? :) Do sad sam pustio samo starter sad bi trebalo 3x20.

Em jedan gram po biljci em nedeljno A u koliko vode se rastvara đubre? Na primer 5kg đubriva u koliko se vode razvodni?

Em jedan gram po biljci em nedeljno A u koliko vode se rastvara đubre? Na primer 5kg đubriva u koliko se vode razvodni?

Ja npr do 15kg rastvaram u 50l vode, ako sipas izmesas i kad izvuce a ne rastopi se sve opet sipas vodu. A do 5kg kad pustam na plastenike u 20l.

Nema ti tu nekog pravila...bitno je da djubrivo rasporedis po bikjakama ravnomerno. I bolje je manje vode nego previse, manja greska. Jer ako lreteras sa vodom otici ce preduboko. A ako je povrsinski (sa malo vode) onda ce se sigurno spustiti nekim od sledecih zalivanja ili cak i kisom... ;) ja sam pustao 11-44-11 iz dva puta prvo i drugo po 0,6 grama u razmaku od nedelju dana...uskoro 3x 20 ide...isto u toj dozi

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

A kako bi definisali vreme kada puštate đubre? Sadnja, cvetanje, berba...?

Posle rasadjivanja sto pre...odnosno cim se paprika primi a to je 10-15 dana fosfor. Posle nedelju dana npr...3x 20 2-3 puta...podelis npr nedeljno. Posle toga vec ti ide cvetanje...i zametanje plodova. Posle toga kalcijum nitrat +AN

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Kako izgleda taj trips?

Imam neke zelene mušice po paprici

Nazad
Vrh