Miloš D.T
Član
Meso-produkt iz Rume.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
velja_dvor je napisao(la):Ma OK je da pitam licno ,nego me zanima vase iskustvo s njim...
komsija znaci on daje sve od praseta,koncentrata do lekova itdDanas opet bio na sastanku sa odgajivacima svinja,rec je o tome da su pristali na tov njih sestoro,kod Cige,naravno ako ispune uslove,a oni su sledeci,registrovano gazdinstvo nekomercijalno nemora komercijalno,to nisam znao da moze,uclanjenju u udruzenje SUS i 1500rsd je po komadu mora da se dogura do 95kg. i sve stete i troskove snosi on,najvise moze da se uzme 45kom.po gazdinstvu i koliko zivih predate toliko dobijate novca i sedam dana po predaji novac se uplacuje na racun a garant je PRO KREDIT BANKA,I TREBALO BI DA KRENE ZA DVE NEDELJE,KOMENTARI?POZ,ZA SVE
Juce na sajmu Delta Agrar nudi kooperaciju zainteresovanim svinjarima. Uslovi su sledeci: Objekat u vlasnistvu kapaciteta 250 komada minimum, koji ispunjava standarde
(taj deo je nedorecen), Hranu dobijas od njih, Gebi je u pitanju, mislim da rekose 3.2 kg hrane po kg prirasta, prasici su oko 28-29kg u startu, 6% rabat na uginuce. Ako nijedno ne crkne
to placaju u totalu
Hrana koja pretekne ostaje tebi i najvazniji detalj 8% je tvoja zarada od prirasta po trzisnij ceni u tom trenutku. Sada koperantima racunaju 130 dinara/kg.
Tovare svinje kad su izmedju 95 i 105 kg
Inace prasad su od F1 krmaca ukrstenih sa danskim Durokom
Ја сам причао са њима везано за услужни тов... Услови су :Cuo sam a Neoplanta pocela sa usluznim tovom. Da li neko zna nesto vire o tome?
Prošle godine su od mene zahtevali da ispraznim sve objekte da mojih svinja nema - i davali su 320 kg različite hrane i minimalno 50 komada ...