galicije83
Član
Што не контактирате митровачку дубраву. Кум ми је пре две године код њих поручио био 4 точка за агротрона...не могу да се сетим колико су га коштали точкови са све гумама. Одлично су одрадили наши затвореници посао...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
420-470eura bi bila moja realna cena ako te bas interesuje.
Zvao ja pre neki dan tamo...prvo se javila jedna gospodja i dala mi broj na koji da zovem,ja nazvao-niko se ne javlja...posle mi opet dala drugi broj-niko se ni tamo ne javlja,tj javi se i posle toga drzali dignutu slusalicu...i tako hvala im lepo...Што не контактирате митровачку дубраву. Кум ми је пре две године код њих поручио био 4 точка за агротрона...не могу да се сетим колико су га коштали точкови са све гумама. Одлично су одрадили наши затвореници посао...
Te felne od T40 su sasvim dobre i dovoljno jake felne,samo ne trpe kada se popuste srafovi srca i obruca...Lose su te felne od T40 na zabice i kod su kidane usice ili nisu u pravcu.
Nije orginal kabina pa bi smetalo za otvaranje vrataMogao si staviti nazad 12.4 38 a napred komplet tockove 7.5 20 od Zmaja 162 sraf na sraf i islo bi to lepo al' jbg, osladilo ti se tih 480 evra