Čugi
Zaslužan član
Jel to dorađivan rezervoar na 560, fabrički je 80l. Moj je trošio u branju 26l/ha. I vodi računa o postovima, opet sam ti spojio zadnja dva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čugi je napisao(la):Šošara je napisao(la):u brdu neokretan,trom i malo lenji motor.
I u ravnici ista priča.
Šošara je napisao(la):kod Ursusa je S motor sa direktnim ubrizgavanjem cistog dizela i POTPUNIM sagorevanjem.
Čugi je napisao(la):Jel to dorađivan rezervoar na 560, fabrički je 80l. Moj je trošio u branju 26l/ha. I vodi računa o postovima, opet sam ti spojio zadnja dva.
Čugi je napisao(la):"S" mu dođe fabrička oznaka serije motora, naravno da kroz diznu ide čist dizel ali bez vazduha nema govora da bi motor radio, po tvojoj priči o dimljenju verovatno da im je dotok vazduha manji, te su majstori vremenom izvrnuli priču. Mnogi dobri majstori znaju da poprave motor i tačno znaju gde šta nedostaje i kako treba, ali kad ih pitaš da objasne princip rada, ni da beknu, ni sam nisam verovao dok ih nisam upoznao.
North ARMY je napisao(la):rajkom poradi laksih poslova