Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Uzeo sam rovatti pumpu t2-50 i daje mi slabo bara na 1400 obrtaja, oko 3.5 bara na tifonu. Ako komsija ne laze, kod njegovog imta, dal je 558, na slicnim obrtajima motora ima 6-7 bara ista pumpa. Da li je moguce ovo promeniti ili moram da ga odvrnem na tolike obrtaje? Znam da ima neka caka sa menjanjem brzina u N, mozda tako?
Probao sam da ga ubacim u petu, ali nesto nisam primetio razliku... Mozda je problem u snazi na vratilu. Ili mi jednostavno ne radi "caka" kako treba. Sutra cu da ga sasijem na 1800 pa nek otpadne sta ne valja
Ne mogu da verujem da to pukne i jos da curi ulje. To je celik i to10-12 mm debljine. Medjutim bas na tom mestu ako se ne varam je bila navarena ploca na koju kod dzemsa dolazi gibanj pa je moguce da se ta ploca odvaja.
Ma to samo ukopati brusilicom kuda je pukotina i dobar majstor da zavari. Verovatno nekom specificnom elektrodom. Malo neobicno, ali desavaju se lomovi na slicnim mestima.
Vari se to i obicnom elektrodom i to uspesno, jedino treba malo umeca.
Mada ja ipak mislim da je se to samo ocrtao sastav ploce i trube. Jedino mi nije jasno odakle onda ulje
To bi trebalo ovako da bude. Tu je urezana truba i ubacena ova ploca na koju dolazi gibanj i to je izvareno. To je kod tebe neko preterano brusio i skinuo sve varove.
A za taj sraf ne znam za sta je.