Ursus

Blizu, ja sam iz odzaka.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Moze da se desi i novi da su losi. Tako se meni desilo pre nekoliko godina kad sam kupio, da li bese onaj duzi ili kraci vise se ne secam. Uglavnom nov kocioni cilindar je bio neispravan.

Al na c360 na bocnim reduktorima ima 3 sraf ili ne da se sipa ulje?Vidim 2 onaj za ispust i sa strane za kontrolu nema gornjeg za dolivanje?

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Kakav je traktor ursus 902b i da li bolja opcija kupiti njega u odnosu na zetora 7011, treba mi radi oranja.

902 je velik za 2 brazde a bez prednje vuce ne ide bas lako sa 3 brazde. Zetor 7011 je idealan za 2 brazde a moze i ostale lakse poslove da radi, manji je potrosac od Ursusa. Ako ti treba traktor za teske poslove onda gledaj da bude sa prednjom vucom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja imam 902 i bez problema ide u suvom sa 3 brazde. U mokrom nekad zna biti problema pa samo odsarafim jedan sraf na plugu i dignem zadnju brazdu i nastavim sa 2.

Poslano sa mog SM-A415F koristeći Tapatalk

Zavisi kakva je zemlja, imao sam 904 i ponekad sam morao orati 3 spora oko 5km/h sa 3 brazde imt 756 plug.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav ! Gde nalazi Pinjon kod motora ? obrtometar ne radi, sajla fali ! ali ne vidim gde nalazi pinjon ,kod Ursus 904 ili 914

Nazad
Vrh