AcA OPEL
Član
Ja mislio da voli krem (KREMator).Lako je njemu Aco on je masinac (kremator)
Kinez, kad si se vec javio, jel si ti bese ugradjivao prednju vucu na neki 355/360 ili si pravio neku kardanku? Sta bese?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislio da voli krem (KREMator).Lako je njemu Aco on je masinac (kremator)
Prikolicu sa pogonom sam pravio i mislim da je bolja investicija a manja nego prednja vuca i izvlaci de traktor sa prednjom nemoze.Ja mislio da voli krem (KREMator).
Kinez, kad si se vec javio, jel si ti bese ugradjivao prednju vucu na neki 355/360 ili si pravio neku kardanku? Sta bese?
Mozda narednih dana u moje dvoriste stigne jedan fabricki duplak.
Hahah jos uvek nista nisam kremirao.
Evo jedan Poljak odradio prednji most od Land Rovera :
https://www.youtube.com/watch?v=bZOFiNOsMLY
A i pojacao hidrauliku sa dva spoljna klipa:
https://www.youtube.com/watch?v=mVlUmvS2ilU
Nije URSUS u pitanju. Ako uopste i bude nesto.Mozda 904?
Mislis da moze to tako jednostavno da se odradi i da funkcionise i ne pravi probleme? Meni recimo preciznost ne bi bila toliko bitna, bitno je da traktor podigne zadnji kraj na polugama i da tako drzi.Moze bilo koja dva cilindra samo moraju biti dvosmerni za to podizanje zadnjeg kraja, moze da se uradi na njegove fabricke izvode, i kontrolises sa rucicom za kipovanje, ako bude neprecizno moze da se ubaci jedan razvodnik i preko njega kontrolisati cilindre, u svakom slucaju nije nemoguce.
od svega sto si napiso ce najvise vrijedit za vitlo. kad se teret prebaci na njeg radis ko sa 2 traktora odjednom. dosta teze dize prednji kraj. zestoka opcija sto se tice vitla i sume.Korisno je prilikom vitlanja da moze da podigne zadnji kraj i prebaci tezinu na vitlo ili raonik, a i za skidanje tockova ili kad se ukopa traktor. Zbog toga me to zanima.
Naravno. Skoro sam pricao sa covekom koji ima Vladimirac T 25 i on mi je reko da kad ga podigne na vitlo nema sanse da mrdne traktor, a vitla takva drva da se T 25 zagusuje. Tako da sam ja doso na ideju da ugradim na mog Ursulu, ali otom potom.od svega sto si napiso ce najvise vrijedit za vitlo. kad se teret prebaci na njeg radis ko sa 2 traktora odjednom. dosta teze dize prednji kraj. zestoka opcija sto se tice vitla i sume.