Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta mislito urtsuzu c360
iksi obrisi privatne poruke jer ti je pun inbox pa ne mogu da ti posaljem pp, izvinjavam se zbogsta mislito urtsuzu c360
Ti Ursusi bi bili jos i bolji da ih vlasnici malo bolje odrzavaju ovde kod mene u tim ursusima menjaju ulje svake prestupne godine akumulator su imali kad je traktor bio nov od kako je taj akumulator dotrajao vise ga nemaju. Neki od Ursuza iz sela nemaju ni anasere a kamoli akumulatore, sve to pali na nizbrdici i tako tera godinama.
Zbog ovakve slike nemarnih ljudi imam misljenje da je Ursus odlican traktor i da bi kod savesnog vlasnika sluzio besprekorno...
Ovde kod mene u selu su ljudi toliko nemarni prema masinama da je to za plakanje.
Jel znas koliko je na imt560,577.Kod nas su jednom kada je kupio zmaj berac servis merio broj obrtaja na 560 na punom gasu nema 540 oJa pogleda prirucnik za 335,tamo pise da ima 541 obrtaj kardana na 2200 obrtaja motora,pa to je katastrofa
Jel imao onaj reduktor na kardanumoj 560 je imao između 700 i 800 obrtaja na punom gasu
Sutra radim hidrauliku na jednom 355 iz '81. Vlasnik kaze da 10 god nije paljen, i kad ga je pre par dan napokon kresnuo, ustanovio da hidraulika uopste ne radi. Videcu da napravimo i neku lepu sliku za forum.
juce sam uradio svetla na mom ursusu napred,jer kad sam ga kupio radila su oba ali dosta slabo dok pred zimu nije otac otkinuo jedan far pa je zamena stigla u pravi cas najzad cu imati normalna svetla i da progledam,polako ali sigurno sam resio da ga sredim komplet,signalizaciju sam uradio kompletno novu,farovi,stop svetla pozadi,na krilima,nove sijalice i sad radi odlicno,mislim svetli,trenutno trazim neku kabinu za njega pa ako neko zna nekog da prodaje neka javi mada su im cene dosta visoke,kad slikam svetla kacim slike