Uredbe za poljoprivredu 2011 god.

steve73 je napisao(la):
pogledaj sajt minpolj.... imas rubriku nove uredbe izasao set nacrta uredbe za ratarstvo dosta zanimljivo ali nista konkretno...ima povracaj za sve kao prosle godine ako dobro razumem i za traktore do 40 % .... :D :D :D :bravo: :bravo: :bravo:
I ko ce ostvariti povracaj?Onaj sa vezom normalno_Ovde je kod stiglo u opstinu nekoliko traktora i ruseva i zapadnih marki i prikljucnih masina nov kombajn i niko nista nije dobio.Samo su ih zaludili za prislogodisnji sajam.Ja sam od vise uvoznika cuo da povracaja za mehanizaciju nece biti.

Ma šta je bre izašlo.To što je postavio/la Agrosrce već ima postavljeno na forumu i to pre dobrih mesec dana.
Ništa zvanično novo nije izašlo ::namigivanje::

Bice do 15-20 aprila kad svi lepo zajase traktore po ceo dan i onda ce lepo od prvog maja da se predaju racuni tako je bilo pre dragina koliko se secam zadnje 2 godine su sve na vreme donosili

uredba izadje aprila,maja,... a rokovi za obnovu do kraja marta,a jos kad ubace neke zackoljice sto je uobicajeno kad da to ispravim ...opet gledaju samo da nas smanje da nas sto manje bude za subvencije...

Ovo prvi put čujem,znam da možeš ako si pogrešno napisao broj neke parcele itd.Ali da li možeš i promeniti npr članove gazdinstva ili ubaciti novu parcelu?

Mims je napisao(la):
Može da se ubaci parcela. :bravo:
Ja bi zamolio naseg postovanog urednika Mimsa da mi odgovori je li je siguran da mogu nove parcele da se ubace i posle isteka roka za obnovu domacinstva od 31 marta??,naime ja imam 1 druga koji mi daje 1 parcelu da je radim ali to necemo moci da stignemo da zavrsimo do sutra posto je on sada u inostranstvu ali dolazi za 15-tak dana pa me interesuje da li je ova informacija o ubacivanju novih parcela posle isteka roka za obnovu proverena i 100 % tacna?? :sta: Veliki pozdrav i ziveli :ppozdrav:

Nazad
Vrh