Uređivanje profila na poljoinfo forumu.

dzionik

Član
Učlanjen(a)
2 Sep 2009
Poruka
1.960
Lokacija
Beograd
Citiram: Seljak 100%
:sta:Kako da stavim sliku u profil,i zašto kad postavim smajlić on bude uvek na početku a ne tamo gde sam ga stavio.


Tvoj nick sve objasnjava...
Interesantno da se na forumu gde su svi seljaci reč seljak koristi ovako, smešno na prvi pogled. Ili je možda fora u procentima... :)
 

Farmer II

Član
Učlanjen(a)
7 Mar 2009
Poruka
4.721
Lokacija
Vrsac
Ovu poruku pišem ovde jer je ona tema zaključana. Dal ima nekog načina da se članovima pošalje obaveštenje da isprazne sanduče za poruke, ili da se to sanduče proširi? Stičem utisak da su mnogi članovi odustali od komunikacije preko pp zbog ovog razloga, a ja konkretno već duže vreme ne mogu da kontaktiram mnoge iz pomenutog razloga. Napišem poruku i pitanja , a onda me obavesti da taj član ne može da primi poruku....jer ne možeš da vidiš dal neko ima puno sanduče dok ne probaš da mu pošalješ poruku .
 

Matkee

Član
Učlanjen(a)
21 Maj 2010
Poruka
2.820
Lokacija
Novi Sad
Kako mogu da ubacim avatara, ili bolje pitanje, gde mogu da ga pronađem na netu ? :ppozdrav:
 

Farmer II

Član
Učlanjen(a)
7 Mar 2009
Poruka
4.721
Lokacija
Vrsac
da li neko može da mi objansi kako da poašljem sliku nekom članu preko pp? Kad kliknem na tu ikonicu, onda mi traži URL slike?
 

novii

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
24 Jul 2007
Poruka
8.070
Lokacija
Apatin
Okacis sliku na dodaj.rs servis i url slike ubcis u poruku. Mada je mnogo jednostavnije, da se uzme e-mail adresa i tako drugom clanu dostaviti sliku.
 

Neško

Član
Učlanjen(a)
13 Jun 2011
Poruka
908
Lokacija
Ljubinje, Hercegovina
Da li neko zna kako mogu da podesim da mi se tekst na forumu ravna sa desnom ivicom prozora? Trenutno mi se u svim poljima tekst ravna po sredini, pa da li sam ja tu nešto uradio nisam siguran. Ako može savjet kako da to vratim bio bih vam zahvalan?
 

North ARMY

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
14 Okt 2008
Poruka
24.308
Lokacija
Adasevci-Zapadni Srem
@Nesko i Ilinc u polju u kome kucate tekst...e pa iznad njega prvi red pocinje ovako B / i U(podvuceno) iza njih je prikazan primer da li hocete 1poravnavanje na levoj strani 2 centriranje ili 3 poravnanje na desnoj strani.
 

mikser

Član
Učlanjen(a)
16 Nov 2012
Poruka
907
Lokacija
kosjerić
moze al nemoj otvarati novi ko ja to je protiv pravila foruma,rece ti moderatori imas tamo u opcijama za promenu dal bi loznke,bolje pitaj njih da se nemucis.

- - - - - - - - - -

matke pa sliku koju hoces za avatar izaberes ali je smanjis samo na ovom programu npr.http://ipicture.ru/ i ides na 100*75
 
Vrh