Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

I meni je tako logično, zato sam i pitao.

Sent from my SM-A366B using Tapatalk

Zavisi kako kome odgovara. Iskreno mislim da svima vise odgovara da bude u trenutku predavanja jer tu mozemo da taktiziramo sa trenutkom predavanja.

Ok, ako imaš podatak koliki je povraćaj, pa ciljaš da podneseš zahtev kad je najveći. A ta varijanta najviše odgovara ovima koji obračunavaju povraćaj. Svakako smatram da je jedino ispravno obračunati prema momentu kupovine goriva.

Screenshot-20260803-171639-Gmail.jpg

Plaćaju danas i za rešenja od pre 2 meseca i za rešenja od pre 5 dana, sve uplate danas legle za naftu.

Ok, ako imaš podatak koliki je povraćaj, pa ciljaš da podneseš zahtev kad je najveći. A ta varijanta najviše odgovara ovima koji obračunavaju povraćaj. Svakako smatram da je jedino ispravno obračunati prema momentu kupovine goriva.
Znaci tebi ne odgovara ako mozes umesto 35 da dobijes 55 dinara??

Jednostavno. Ti kupis gorivo i u tom trenutku povracaj je 35 dinara. Budes strpljiv i cekas da se ta stavka poveca. Da li ce to biti kao sto je trenutno 43 dinara ili ce se vratiti na 50 ili ce biti kao sto je bilo u jednom momentu skoro 55 zavisi od tvog strpljenja i tvojom potrebom za novcem.

Jednostavno. Ti kupis gorivo i u tom trenutku povracaj je 35 dinara. Budes strpljiv i cekas da se ta stavka poveca. Da li ce to biti kao sto je trenutno 43 dinara ili ce se vratiti na 50 ili ce biti kao sto je bilo u jednom momentu skoro 55 zavisi od tvog strpljenja i tvojom potrebom za novcem.
I gledanja u pasulj.

Receno je do 09 08 43 dinara. Po tome sutra bi mozda trebalo da bude izmene. Steta sto nam je Srdjan na odmoru. VEC nedostaje.

To znaci da bi to tad trebali da kupiml naftu i podnesmo zahtev za povracaj ? A nakon toga ce biti manji povracaj

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh