zzivica
Član
Kada si predao zahtev?Uplaceno danas za naftu resenje stiglo pre 7dana.
Dva meseca proslo kako sam predao jos nisam dobio resenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada si predao zahtev?Uplaceno danas za naftu resenje stiglo pre 7dana.
23MartaKada si predao zahtev?
Dva meseca proslo kako sam predao jos nisam dobio resenje.
Da li jos neko ima problem da mu se racuni ne pojavljaju u eagraru, do sad je uvek posle 24h bilo vidjeno sad prodlo 10tak dana sipao sam par puts nema ni jedan račun..
Meni vec drugi racun se ne pojavljuje.Da li jos neko ima problem da mu se racuni ne pojavljaju u eagraru, do sad je uvek posle 24h bilo vidjeno sad prodlo 10tak dana sipao sam par puts nema ni jedan račun..
Isti odgovor kao šta sam napisao članu @FieldMeni vec drugi racun se ne pojavljuje.
Znaci da je nesto do njih, nema sta drugo..
Sistem ne valja, ocigledno..
Probajte i neku drugu pumpu (Pošto znam da se računi pojavljuju, prijatelj je sipao gorivo 29.05.2026. i danas mu se pojavio račun).
Da li jos neko ima problem da mu se racuni ne pojavljaju u eagraru, do sad je uvek posle 24h bilo vidjeno sad prodlo 10tak dana sipao sam par puts nema ni jedan račun..
Pročitajte šta sam napisao za prijatelja (I da nije NIS-ova pumpa već Gaspetrol-ova).Nis je pumpa, ako kod nisa ima problem sta onda ocekivati od manjih pumpi...
Kod mene se ovde ne vidi nista u odgovoru
Kod mene se ovde ne vidi nista u odgovoru![]()
Sve jedno je isti je odgovor (Uglavnom bude do poreske uprave)Srđane hvala tebi na pomoci ali ja sam u pdvu i idem jmbg ispod pise i moje ime, verovatno je do poreske uprave..
.