Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vi obnovu možete da odradite i 01.01 a možete i kada počne javni poziv za Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji.Zar je krenula obnova? Zar to nije kasnije?
Da li racun iz 2026 (sad iz januara) moze da se ubaci za 2025 da bi se ispunila kvota za litre po ha? Ostala neka mala kolicina 30-40 l. Pitam zato sto tast nije sve podigao.
Nakon privremene nemogućnosti podnošenja zahteva za refakciju (nekoliko dana posle Nove godine), zahtevi za 2025. mogu ponovo da se podnose.Vi obnovu možete da odradite i 01.01 a možete i kada počne javni poziv za Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji.
Za gorivo kupljeno u 2024. godini, zahtevi za refakciju mogu se podneti najkasnije do 31. decembra 2025. godine. Za račune izdate u 2025. godini, rok za podnošenje zahteva ističe 31. januara 2026. godine, dok se za račune iz 2026. godine zahtevi mogu podnositi od 1. januara 2026. godine.
Ako na računu ima Broj Poljoprivrednog Gazdinstva pojaviće se (Samo morate prijaviti problem na 0800 106 107 da bi se prosledilo tehničkoj službi pa oni poreskoj upravi).Nakon privremene nemogućnosti podnošenja zahteva za refakciju (nekoliko dana posle Nove godine), zahtevi za 2025. mogu ponovo da se podnose.
Kod mene (i kod ostalih sa kojima sam kontaktirao) problem je što se ne vide računi od 31.12.2025. Ostali računi su vidljivi. Kako ovo rešiti?
Ja sam podneo zahtev za refakciju početkom novembra, stiglo mi je rešenje krajem novembra. Od pre 7 dana na e agraru piše da je refakcija uplaćena medutim para još uvek nema na računu. Da li je neko imao sličan slučaj?
A jbg što su kupovao gorivo zadnjeg dana, pa opšte je poznato da su posle neradni dani i da u ovoj državi treba 10 dana posle da se sve proknjiži a velika je verovatnoća da se nešto zagubi negde u mimohodu.Nakon privremene nemogućnosti podnošenja zahteva za refakciju (nekoliko dana posle Nove godine), zahtevi za 2025. mogu ponovo da se podnose.
Kod mene (i kod ostalih sa kojima sam kontaktirao) problem je što se ne vide računi od 31.12.2025. Ostali računi su vidljivi. Kako ovo rešiti?