Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Baš brljavi nešto izgleda. A radilo je OK. Podne zahtev pre dve 2-3 nedelje sad kada sam ušao vidim stoji nešto "u pripremi ili sl.". Kad sam ušao u zahtev stoji opcija "Podnesi zahtev", a ubeđen sam da sam podneo sve isto ko što uvek radim.

Nego sad krenem da podnosim za nekih 400 l i iskoristim 250 l koliko mi je ostalo na jednoj parceli, podnesem zahtev i sad nemam opciju da iskoristim ostatak nafte. Znam da mi je uvek davalo opciju da li dok podnosim zahtev ili kasnije da iskoristim litre koje su ostale na druge parcele.

Da li sam ja zeznu što sam podne zahtev, a nisam dodao druge parcele. Ili je do njih i šta da radim u oba slučaja?
Šta da radim ako sam ja zeznu? Da podnesem žalbu? Kako?

Poslednja izmena:
Baš brljavi nešto izgleda. A radilo je OK. Podne zahtev pre dve 2-3 nedelje sad kada sam ušao vidim stoji nešto "u pripremi ili sl.". Kad sam ušao u zahtev stoji opcija "Podnesi zahtev", a ubeđen sam da sam podneo sve isto ko što uvek radim.

Nego sad krenem da podnosim za nekih 400 l i iskoristim 250 l koliko mi je ostalo na jednoj parceli, podnesem zahtev i sad nemam opciju da iskoristim ostatak nafte. Znam da mi je uvek davalo opciju da li dok podnosim zahtev ili kasnije da iskoristim litre koje su ostale na druge parcele.

Da li sam ja zeznu što sam podne zahtev, a nisam dodao druge parcele. Ili je do njih i šta da radim u oba slučaja?
Šta da radim ako sam ja zeznu? Da podnesem žalbu? Kako?
pozovi ih sutra i iznesi sta se desilo
ja sam tako svojom greskom ,al sam dugo cekao pa nije moglo da se nista uradi da sam se ranije javio moglo je nesto da se uradi bar su mi tako rekli.

Takođe leglo 3 uplate podneto krajem avgusta pocetkom septembra...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Jako teško da će ažurirati povećanja u odnosu na prošlu godinu. Presek rade jednom godišnje i to je to otprilike.

Mada. Kod drugara je odobrena količina po 179din..... Naknadno je ubacio neke parcele i to nije odobreno po 179din.... Ali i na te parcele može da podnese povraćaj samo sa računima od redovne cene.....

Ja sad hteo da dospem jos nekih 120lit sto mi fali u e agraru pa da podnesem za povracaj i skontam na aplikaciji da mi pise da nemam vise preostalih lit. I uz to vidim da je odobrena kolicina 2100lit a treba da bude za ovu godinu 3500lit
Dobra stvar je sto sam proverio prethodnih par racuna i na svima je cena 175-177din. Verovatno sam sipao dok je bilo bez limita..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh