Uputstvo za podnošenje zahteva za povrat akcize za gorivo

Proveri da li pises povrsinu parcele ili povrsinu pod kulturom. Ja sam jedom pogresio i dobio tu gresku, povrsina parcele je bila 53 ara a povrsina pod kulturom 50 ari (oduzeo sam 3 ara zbog nekog drveca okolo) i kada sam upisao 50 proslo je bez greske. Inace imam jako sitne parcele i danas sam na jedan racun predao zahtev sa preko 20 parcela i na skoro svima sam radio ovako..

Nisam imao taj problem, ali sam izlazio i vracao se vise puta i uvek pise da je zahtev "u pripremi". Kada sam isao da potvrdim slanje nije bilo problema proslo je iz prve.
Pre 2 min potvrdio i proso, hvala.

Proveri da li pises povrsinu parcele ili povrsinu pod kulturom. Ja sam jedom pogresio i dobio tu gresku, povrsina parcele je bila 53 ara a povrsina pod kulturom 50 ari (oduzeo sam 3 ara zbog nekog drveca okolo) i kada sam upisao 50 proslo je bez greske. Inace imam jako sitne parcele i danas sam na jedan racun predao zahtev sa preko 20 parcela i na skoro svima sam radio ovako..

Nisam imao taj problem, ali sam izlazio i vracao se vise puta i uvek pise da je zahtev "u pripremi". Kada sam isao da potvrdim slanje nije bilo problema proslo je iz prve.
Површина парцеле и површина под културом су исте код мене, ништа сије смањивано.

Kolege vidim da sada opet moze da se vidi stanje preko nis aplikacije, i meni tu fali nekih 900 litara, naime uzeo sam jednu parcelu u junu dodata u eagrar sve proslo ok, u refakciji se takodje pojavila i ja sam poslao jedan racun na tu parcelu, resenje sam dobio pare jos nisam, zanima me da li cw oni to uskladiti sa eagrarom ili da ih zovem na call centar?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Definitvno postoji neka greška u aplikaciji evo sad pokušavam kod kolege kod jednog gazdinstva, ima pravo na 800l povrata nije još podnosio ove godine, a već posle 400l na nekim parcelama donese dozvoljena količina tipa MINUS 100 litara, ili ako je na nekoj parceli dozvoljeno 250 litara on tu već oduzme ako si po nekoj drugoj parceli tražio 100l pa ovde dozvoli samo 150litara.

I meni je izbacivalo na većini parcela da je minus litraža, ali sam kucao litražu kao po setvenoj strukturi i sve prošlo.

Meni je agro kartica usklađena sa e agrarom. Sve je tu ok jer sam juče poslao jednu količinu preko agrara i sad vidim da je skinuti kako treba na kartici. Nisam dobio nikakvu potvrdu na mail da je zahtev primljen kao ranije. Ovde se lepo vidi koliko je zahtev opravdan što se traži da akciza bude skinuta već na pumpi a ne da čekamo povrat mesecima.

Drugari....dali se i vama desavaju isti problemi sa podnosenjima zahteva za povrat. U toku ove nedelje su mi brljavili sa kolicinama goriva na parcelama a sad mi nema vise od polovina parcela na gazdinstvu. Ovo nije normalno kako brljaveeeee.

Drugari....dali se i vama desavaju isti problemi sa podnosenjima zahteva za povrat. U toku ove nedelje su mi brljavili sa kolicinama goriva na parcelama a sad mi nema vise od polovina parcela na gazdinstvu. Ovo nije normalno kako brljaveeeee.
ja sam imala problem sa prikazom neadekvatne kolicine i minusom.
prema savetu člana poslala sam mejl na uap.refakcija@minpolj.gov.rs u četvrtak i sinoć sam uspela normalno da podnesem zahtev

Meni se to isto desilo kod drugara na gazdinstvu izbrisali mu pola parcela na gazdinstvu a ima ugovore koji vaze do 2029 godine ne znam sta se desava

Nazad
Vrh