Da li znas koliko bi na taj nacin bilo nelegalnih racuna??
Nisam te bas shvatio?
Koji su te nelegalni racuni ?
Racun ne može da se dobije ako se ne kupi gorivo.
A pravo na refakciju imam za isto onoliko koliko zemlje obradjujem i za koliko mogu da kupim gorivo po 179din. Znaci za nista vise od toga.
A mogu da kupim i skuplji dizel ,Gdrive i da mi na njemu stave BPG i taj racun ce se pojaviti na mom eagraru. Hocu da kazem da mogu na eagraru imati vise racuna od potrebnog,pa onda prilikom zahteva za refakciju upotrebiti onoliko koliko imam pravo.
Nije ni vazno ,kupovacu gorivo u nekom narednom periodu i voditi racuna da mi ubace na racun BPG.
Juce sam uzeo da podnesem zahtev i vidim da ima malo racuna na agraru. Imam neke sacuvane racune pogledam i onda vidim da nisu kucali BPG.
Ovo u Januaru je bila čisto njihova greška ,bio je neki period da nije stigla uredba da se gorivo prodaje po 179 ,prodavali su ga po redovnoj ceni ali nisu ubacivali BPG.
A isto ,cale nekada kupuje gorivo i zaboravi da ih podseti da ubace BPG,a odstampao sam i zalepio na samoj NIS poljo kartici,tako da na kasi odma vide,ali jbg njima ocigledno to mora svaki put da se naglasi.