milanristicks
Član
Koji je broj obrtaja na kardanskom vratilu kod univerzala 445 hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po knjigi koja ide uz traktor na 2000 o/motor = 549 o/kardanamilanristicks je napisao(la):Koji je broj obrtaja na kardanskom vratilu kod univerzala 445 hvala.
Knjiga koja ide uz trktor ima preko sto strana,ja to da skeniram i okacim na forum da se nelazemo neznam, ako te nesto konkretno interesuje kazi pomocicu ako znam.Nenad po je napisao(la):@ goran 85
Dali bi mogao da skeniras tu knjigu i postavis na forum?Pozdrav.
Taj ti malko star ali je jak postenoBATONI je napisao(la):Molim za misljenje u vezi univerzal 1010dt iskustva mane vrline
imam ponudu da uzmem ili ne
zorancile je napisao(la):Zašto?
EVO ZAŠTO : Moj drug ima univerzal 850 DT iz pojma nemam koje godine no 1010 i 850 su ista serija ali delovi za njih su jako retki ja imam 774 DT i delovi za njega se mogu naci kao i kod 1033 DT (malčice lakše) a da ne kažem da kod njega ti trebaju 6 godine kako bi radio kako treba popravljaući gazorancile je napisao(la):Zašto?
je li stvarno onolika budala kao na snimcima ili se foliraBATONI je napisao(la):ovo st sam gledao je 681 a posto sam bio informisan da je to traktor preko 100ks isao sam da ga vidim i zamislite gdje kod Zmaja od Sipova
bio samnom brat iz Beograda ismijali se budali j...s traktor
![]()
Moguće je i ovo.Jel oni ima samo uložak filtera(kao što je kod mene na 445)ili ima baš filter hidraulika?zorancile je napisao(la):Roxx, da li imaš filter za ulje od hidraulika? Da nije zapušen, pa da nema dovoljan protok ulja i za volan i za hidraulik?