Univerzal

dobar je taj na izgled a bez kabine inace nista od traktor nista od kvaliteta nisu kao stari ja sam imao 90 god duplaka i veoma los traktor a ovaj starac 76g neizlazi iz dvorista car je

ja sam imao 90 god duplaka i veoma los traktor a ovaj starac 76g neizlazi iz dvorista car je[/QUOTE]

Šta si kolega rešio oko "starca", da li da mu ugrađuješ klipove stotke ili si odustao. Da li smo te mi zbunili ili smo ti pomogli da odlučiš ?

pozdrav..pa neznam stvarno sad sam mu radio menjac i kocnice a za motor tek zimus posto mora i ovu sezonu u planinu u drva motor jos ovu godinu ce potera a zimus remont a neznam za klipove judi mi pricaju razna iskistva i neznam sta da odlucim mnogi majstori mi pricaju da 55ca utb nosi isti motor samo 100 klipove inace sve isto neki pricaju suprotno ja mislim da cu daq ubacim 100mm pa sta bog da inace to pekljam sam pa ruka nece da me kosta
i dosad sam, ga budjio svakakvim delovima skoro bacenim pa tera po 1000 sati mora da radi sa nove delove a i taman mu ta snaga i treba pa da bude sila od traktora vozio sam utb 550 i velika razlika ...

Sve je univerzal napravio sam to je bila fabrika dosta jaka šteta što su je srušili ti traktori su vrh vrha al ima neki zglobnjak što liči na Rabu sa deutz motorom oko 180 ks al nikad video u akciji uživo ili na netu to je najjači rumunski traktor ikad proizveden a dugotrajnost je ekstremna

Kod UTB 445 kad upalim traktor ,desava mi se da se ne ugasi lampicu od ulja odma,nego posle 3,4 min,sta moze da bude problem...hvala unapred

Kakvo vam je ulje u motoru?Kakva je uljna pumpa i hoće uljni filter da napravi isti problem kada ne valja.Vi ugradite nov i mislite u redu je ali on ne obavlja svoju funkciju kako treba.Krenite prvo od njega pa onda idite dalje.

Kakvo vam je ulje u motoru?Kakva je uljna pumpa i hoće uljni filter da napravi isti problem kada ne valja.Vi ugradite nov i mislite u redu je ali on ne obavlja svoju funkciju kako treba.Krenite prvo od njega pa onda idite dalje.
Ne desava mi se svakodnevno,jednom u 15 dana,mozda nesto zeza i davac pritiska ,sta mislis,menjao sam filter i ulje skoro...

Ja bi promenio davac pritiska za pocetak pa video dalje,samo pazi kada kupujes ponesi stari posto ih ima 3 vrste.

Juce sa pazario jedan 445 neznam koje je godiste za 1200E
7god nije paljen inace je kod prvog vlasnika ali covek nije naso saobracajnu.
Sutra idema da ga doslepam kuci pa u rasturanje jer je motor zapeko i nece da se okrene.

Sve sam rasturio radilica jedva treca specijala blok mora da se vari prsko pa ga neki strucnjak vario i napljuvao da sad niko nezna dal moze da zavari da valja.Umalo da zaboravim glava na usisnom ventilu progorela i ona mora nova.
Sve bi ovo bilo ekstra kad bi imalo mogucnosti da se nadje neki polovan motor a da nije kao moj.

Zdravo drugari imao bi jedno ppitanje za vas imam universa 445 iz sedamdeset i neke menjac mu je sa cetiri brzine (dva raduktora) imam problem da nece dovoljno da podigne paluge kada kacim prasac pa na krajevima njive kacim zemlju jedva se okrenem,zna li neko koliko bi trebala da bude maksimalna visina poteznica i dali bi smeo one viljuske(imaju po jedan sraf) sto su ispod sedista da podignem malo? :sta:

To je normalna pojava kod njega.Ne može da digne visoko mada možete top-link da namestite u najnižu rupu pa će dizati višlje.

Nazad
Vrh