Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene zbrisao sirak sa 1 l po ha,prinos 5041 puna zmajevka ,otp. 7.5 t na 1.5 kj,ali mi se nije svideo jer se nije dobro oplodio,vrhovi ostali dobrano prazni.- - - - - - - - - -
Ja sam sejao NS 5041 ultra... u imberlondu na zivom pesku imao 4000 kg po lancu a ovamo u livadicama 8, 9 i imberlond pored bandera 5500 po lancu... prskao sa 1 l fokusa i dash po ha... ali mi se nije svidelo pa cu dogodine 1 na lanac fokusa....
Ja sam prezadovoljan sa njim... sledece sezone ide u Seliste u 11 i na nov zakup ??????Milance, to je prinos za ponos za te hibride i taj kvalitet zemlje. Na pet tona bi ga potpisao odma
Blason Duo se kod mene najbolje pokazao i u ogledima i u standardnoj proizvodnji...Koja sve imaju semena ultra hibrida a da to nisu oni stari ns hibridi i zp?
Sta je bilo posejano prosle godine?Imam jednu parcelu prepunu rizoma, prosle godine po onoj susi prskao dva puta protiv uskolisnih korova i opet je u vrsidbi bilo cupavo. Kukuruz bi tu ove godine ali mi proslogodisnji sirak zadaje muke
Soja? Svašta...Sta je bilo posejano prosle godine?