Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za sada nemam svoju mašinu, kada su prolećni i jesenji radovi u pitanju tata doveze od prijatelja IMT 506 na par dana pa sa njim uradimo to što nam je potrebno, imam u planu da kupim motokultivator IMT 506 u lošijem stanju i da ga sa tim prijateljem ( od koga uzimam 506-cu ) sredim generalno, ali sada mi je fakultet na prvom mestu pa msm da do leta neću razmišljati o tome, najviše vremena provodim u stanu u Novom Sadu, a za vikend sam na selu.....robi89 je napisao(la):matke odakle si ?kakvu masinu imas?? pozzz

obavezno skidaj karburator,pa vadi svecicu,pa jos 300 cuda.pa sam resio da pri kupovini obavezno izbacim iz plana imt 506 ,posto ta masina onda ide kad joj se cefne,tj.ima i izuzetaka vidim neki ga koriste za sve vrste radova dobar je on ,ali samo za transport ,po mom misljenju posto je veoma brz
cast izuzecima,ali za mene je HONDA makina,nisam hteo uvrediti ove ljude sto imaju IMT 506.... 

.
za nju posto dosta dobro izgleda

ali znam da je naplacena u to vreme debelo(zbog imena honda).priko poslusaj ti mene,zajebi ti nekog naivka koji se pali na ofarbano a ti sebi kupi ili labin ili imt.izvini ako sam te razocaraoJelisije je napisao(la):robi89 posto ja imam istu makinu samo ja nemam toliko prikljucaka,znas li gdje ima kupiti striznu kosu, ja gdje sam god trazio kazu to je stara tipa tesko ces naci, ako ima ko informaciju gdje moze da se nabavi i koliko para![]()
Inace sve pohvale za "tuning" hahaha![]()

,ja se secam reklame za mio standard,kako neka picojka frezira voce jednom rukom i pri tome se smeje
.Svaka masina ima svoje mane i prednosti,zavisi sta se ocekuje i kako se rukuje i odrzava.
.i daj mu (sa tegom ili bez njega) da kultivise izmedju redova kukuruza,krompira itd,(tako se vecina zemlje obradjuje van vojvodine).i pusti nam taj snimak od deset minuta da se smejemo kako ga baca ko svinja mrsan dzak
da ne pominjem kako je tek ako je njiva u maloj strani. i ovo mi pade na pamet-ja ne znam kome pade na pamet da krajem 20 veka pravi prenos preko kaisa(ja sam to kasno ukapirao a ti izgleda nisi jos).to se radilo sa parnim masinama brate mili,na pocetku tehnoloske revolucije!gde kod se okrenes svi imaju isti princip kultivatora,gorenje labin imt bla bla a samo su u mio standardu pametni pa na kais sve prenose ! secam se vremena kad je moj otac video reklamu i kupio,moja sada pokojna baba,nepismena zena mu je prokomentarisala-da necemu vredi nebi je reklamirali. a reklame za gorenje,goldoni nema nigde..cekas na red da bi kupio. ne zaludjuj narod sa ovom kantom robi ako hoces da se zezas na imanju.kome treba ozbiljan kultivator naveo sam marke.nisam mogao da precutim opet 
gde ti vidis ogromne grudve zemlje koje ti smetaju 
dule,dodaj dve nule .toliko meni treba na tu povrsinu