E ovako LUKA KV nebih da vredjam niciju masinu ali kako citam i smejem se ovim glupostima sta si napisao da je te tvoja honda u krs stanju,posto joj se pomeri paljenje,i trosi kajseve ko carape,e pa bato oj ti onda bas retko menjas carape a?
Naravno da se potrosi kajs od tih 10 evra.kupis lepo ko ja od 45 evra i boli te cosak,i zaboravis da si kupio,i kad si kupio,jeste da je skup ali bato traje,posto vidim da nisi ni ti neki profesionalac sto se tice motokultivatora i kosenja,ja sam kosu kupio prosle godine,pa sam i kosio,i upravu si sto se tice tih srafova da se odvijaju,zato lepo povadis stare i stavis nove sa feder platnom i brate miran si mozes da kosi 3 dana,i 3 noci bez prestanka,ja nekazem da honda nema mana,ali zato si je ti ocrnio ko da je neko najobicinje govno.!!!!
A sto se tice freziranja to se mozda desava kod tebe, jer sa malo znanja i praxe ide to sve kao po loju,samo vidim da tebi fali i znanje i praxa.pa zato trebas cupati frezu uvek napolje iz zemlje,lepo skines i taj teg napred ,pa nece da tone,!!.
a to sto ti je kicmu polimila i zivce to je zato sto samo nabijes gas do panja,i tebi je svejedno dali je njoj tesko ili ne tebe boli uvo,ona je masina i treba da trpi opterecenja to stoji,ali nemoze ceo njen vek da radi ona pod punim gasom!!!
nego za to trebas imati i malo sluha !!!!i onda dolazi do kao : RASTELJIVANJA PALJENJA , DA TI ZARIBA PRI VELIKIM NAGIBIMA zbog manjka ulja u motoru, itd.da nenabrajam.
ali kad bi malo obratio na paznju,na te sitnice,recimo npr.na
un gas,pa na nivo ulja,i na ostale sitnice,i kao sto kazes da sa blokadama zaustavljas masinju,i da se sa tim spanerom nemoze zaustaviti masina,i te gluposti jos koje nisam niti cuo u zivotu,niti video nikad da neko tako zaustavlja masinu.... ali dobro ti radi dalje tako pa nece ti biti dosta ni dve kicme jos jer ce da ti ih izlomi...tako da pokazao si nam kakva je tvoja masina.ali ako si je tako ocrnio daj prodaj pa kupi neku drugu IMT ili LABINKU.ja nemam nista protiv,a da sime razocaro i bas nisi posto si me nasmejao sa tim glupostima sto si nabrojao,ti su cuo neke bezveze price,pa sad tu tupis meni.!!ee brate razmisli malo sta oces da napises,i sta pises.!!!
ja sam sa mojom masinom usluzno izfrezirao preko 2500 kvadrata,i uzorao jos 3 puta toliko.i zgrnuo sam grdnu lovu i ljudi su zadovljni mojim uslugama jer svaku bastu radim kao da je moja evo i snimaka od freziranja,i oranja moje baste!!
http://www.youtube.com/watch?v=CFKws-UVZFU evo o oranju,bilo malo problema posto nije bio plug nastelovan kako valja.
http://www.youtube.com/watch?v=Wc_bfIVbFO0&feature=related eto i o freziranju, malih problemcica,zbog ogromnih grudvi zemlje,koje sam zezno sto nisam odmah iz frezirao posle oranja. tako da je dejan 351 sasvim upravu sto se tice frezanja,sa jednom rukom.!!!!!
evo ti i klip da se uveris !!!!!
tako da brate pokazao si nam tboje trenutno neznaje o ti malim masinama.to moze da pricas neko drugom koji frezu vozi prvi put,tako da ...nasmejao si me tim glupostima.
poz svima
i sto je najbitnije mislim da nema teze zemlje od vojvodjanske crnice,- banatske crnice.tako da nema vise reci
isve zavisi kako je odrzavas,i koristis,ako je redovni odrzavana,onda ce raditi bez greske,ali ako ne onda radice ako tvoja!!!!!!!!