bosanac_iz_bosne
Član
Odg: Motokultivatori
Robi svaka čast.
Da si mi bliže imao bi posla kod mene.
Robi svaka čast.
Da si mi bliže imao bi posla kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za pohvalu 
mirkan je napisao(la):Pozdrav ljudi.Ja vec cetiri godine ima imt 506 i odlicno me sluzi,pre par dana sam kupio labin mundijal ali bez motora i tockova,znaci menjac i frezu.Sad me interesuje da li mi neko moze objasniti kako se rukuje njim tj.da li se kardan moze iskljucivati i ukljucivati po potrebi.Potreban mi mot za njega i tockovi,pa ako moze neko da mi preporuci koji motor da kupim za njega.Hvala za odg za ovako komplikovano pitanje.Na njega ide fabricki mot od 8 ks.
,svaka informacija je pozeljna,hvala u napred 
pa tek da gledam,sala,nesto sam video neku cifru oko 2800-3000evra ali ne znam gde pa reko da proverim mozda neko zna nesto pouzdanije,nasao sam firmu savic iz smedereva ali na postojeci br nikog nema, Evo ima ovde http://poljoinfo.com/index.php?topic=2.0fzerou je napisao(la):i meni treba uputstvo za IMT 506sx meil ivankv81@gmail.com
. Salu na stranu, masina je u solidnom stanju,kompresija je dobra,ali tesko pali. Kada upali,dimi kao lokomotiva (beo dim) svecica je cadjava. Problem je sto radi na velikom broju obrtaja.(urla). Proverio sam siber(radi).Plovak otvara i zatvara(ima napajanje gorivom),medjutim sa ler diznom nista ne mogu dobiti,adi na velikom broju obrtaja.Smesom takodje.Proverio sam filter,usisna creva.Sve je ok.tu ne vuce fals vazduh..E, sad, sa motokomplikatorima nemam iskustva,ali sam imao tomos automatik dugo godina i iskustva iz koriscenja istog mi verovatno mogu koristiti..Da li je neko imao slican problem? Lose je vreme,pa nemam volje da rasturam masinu,cenim da su semerinzi na radilici losi,otud vuce fals vazduh. Dajte neki savet...
ali ako su isti da neskidam dzabe pa da ih vucem po dzepovima u sred vasara